CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 2, 2009

ketika bosan mengundang..

erm, sekarg adalah wktu sgt bosan, bile aku xdpt tido..ptutnyer sekarg da tido sbb kul 3pg dah..
tp mlgnye mateku msih segar bugar..sem nie, aku terasa sgt tension, nmpaknye time bosan di upsi sudah menunjukkan taringnye.. dulu ak pk hepi jer, bile r nk bosan plak..dan sekarg masenyer da tiba.,tp aku xkesah..ini lah life...ade time hepi ade time x...wlau apepun, aku ttp xnk mengaku klah..yg ak tau, aku nk trus maju, pndg kedepan n yakin dengan tujuan n mase depan.. ape yg aku pling nk ialah, dpt bekerja n blas jasa kedua ibubapaku yg dh byk berhbis sbb aku...n aku ingin sgt pg oversea, n hrap cite2 aku akn tercapai. mgkin aku nk smbung master kat sane..tp dgn result skrg, aku xtau aku mmpu atau tidak..sdih bile memikirkan balik...tp apepun, aku ttp xnk lupekn impian itu...tue jer r nk celoteh mlm nie..wassalam...nyte..

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...