CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 23, 2009

BAD DAY TURN TO GUD DAY

i dont know how 2 describe bout today..but i can say it as 'bad day turn to gud day'..gud ke? bolah r...selame nie aku xpernah hadapi sengugut time exam, tp kali nie mmg bad, sbb terkena..dah r stat sakit truk lam kul8pg..aku lak exam kul9..try imagine, how blurr i dat tyme..dgn kekuatan yg tinggal sedikit, aku gagahkan jgak diri untuk trun...tp mmg nasib mlg bile aku pneing...tp luckily, mase ats bas terserempak dengn 4 rog kwn yg aku pun xbpe ingat sape dorg...dorg r tolong papah aku trun bas n belikan aku air mineral n ubat...dah r mase tue dah nk kul 9, campur ag ngn tmpat exam jauh, aku pun cntct amir n die dtg amik aku..lpas tue lam kelas, aku dah beransur sihat..aku syukur sgt sbb dorg..aku mmg terhutg budi ngn dorg..kalu x, mgkin aku dah pengsan lam ndaway g kelas.. thanks GOD! kerana pertemukan aku ngn dorg...aku kne jumpe untuk ucap time kasih..but where i want to find them??? n syukur jgak, soalan exam xsusah, n aku boleh jwb...syukur Alhamdulillha...betul janji Alaah, bahawa setiap yg berlaku ade hikmahnye...sekian.

Friday, April 10, 2009

aku jahat!!!

aku bru jer pah siapkan aku punyer esemen yg amat susah..
hepi masih ag lam hati nie...tp jap jer...ni mungkin dah nasib kau..
aku dah ditimpa msalah yg menyakitkan hati..mmg aku jhat..
xberfikir dulu sebelum bertindak, tp aku btol2 xsengaja..ahhhh..mmg aku jhat. aku kne trime sume tue..aku selalu wat sesuatu tnpe pk pjg...i hate myself...i hate it..i damnly hate it..tp aku sedih...xtau knape, aku ase  sedih sgt...bile die tuduh aku g2..aku xpernah berniat n pk g2..n he make me sad...
sad cos of my fooled...erm...tensiion!!!

Monday, April 6, 2009

BROWN SUGAR MACCHIATO



tgah2 tension...aku pun search r kat internet n luckily terjumpa satu cerita menarik sgt...
BROWN SUGAR MACCHIATO....mmg bes cite die..menceritekan tentang pelajar sekolah yg 6 bersaudara...(grup lollipop dr taiwan)..mm..mcm2 r story psal dorg...mmg xrugi kalu tgok...komedi+romantik+pelakon ensem n lawa..kalu nk try tgok, lawatlah mysoju..
gerenti korang puashati..smpai aku dah jd addicted dgn lagu tema dorg (bittersweet).. grup lollipop nie..(esp..owodog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...