CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 29, 2009

~SELAMAT HARI RAYER LAGI...~

Salam aidilfitri sume...
semalam dah start kelas...n syukur aku xting tong sbb lame cuti berayer kan...mid term td pun boleh jwab wlaupun tgok2 org jgak...kire boleh r kan...hopefully result ok r kan... berbalik pasal hari raya hr tue..aku nk mitak mf kpd sape2 yg rase ak ade buat slh kt korg...(ayat wjib hari rayer)...eklas x eklas tue cite len r yg pnting mtk mf r kan...ade ke patut??..huhu..that was a great eid celebration actually coz my beloved one (tau2 r kan sape) came to my house..yahoo...n yg pling best..aku still dpt duit rayer..huhu...xde r byk sgt..tp leh r menampung duit di bank yg dh hmpit rm0 tue...hehe...mmg enjoy sgt2 rase rayer thun nie...cos aku asyik berjalan jer ngn familiy pergi berayer mse rayer ke 4, 5 ,6..mmg xlekat umah r...bru r feel rayer kan...salemae ni gk....asyik terperap jer kat umah nonton tv..hmpeh...tp papepun...still best r..n xlupe jgak..aku wajib ke pusara nenek n moyang2 aku...tue scene sedih di pg rayer..hehe...wlaupun sepupu aku xramai yg blik rayer nie...xkesah r kan...tp thun depan ak bleh ase yg ag meriah dr thun nie dgn khadiran dorg...:)...skrg nie aku kne lupekan dah pasal njoy sume tue cos esemen tgah menunggu ku..berlmbak2...c u soon...da
p/s: gmbr rayer akn diupload nati sbb skrg size besar, mlas nk edit ag...

Wednesday, September 16, 2009

RAMADHAN BERLALU..SYAWAL BAKAL MENJELMA

Skejap jer plak ase...tup2 lam 4 hr ag...kte sume akn smbut hari rayer...ttp bile da besar nie, xbrape excited sgt dah..aku pun sedih gk ase sbb first time berayer tnpa nenek ksygnku...tp papepun..hepi gk..sbb dpt kmpul satu fmily rmai2 nati...erm..mlm nie ak djgka naik bas kul 8.30 mlm...n mgkin lam subuh esok bru smpai kb...wah....i really cant wait for that....

esemen pun sume sudah selesai, mmg klm kbut gk ase wat laju2...yela..dah r otak dah kat umah, tp ak gghka diri jgak untuk siapkan b4 blik rayer...Alhamdulillah da setel wlau msih ade ag ckit2 tue, smbung r pah rayer...wpun jgak, byk bende yg ak xsuke terjadi lam mnggu lpas...tp ak anggap itu sume sbgai cubaan lam hdup n skrg asenyer ak dah leh time sume tue... ak angap sgala berlaku ad hikmahnye..n ak mgkin dah nmpak hkmah sume tue bnarnye...tp ak msih tersekat ag ngn 'ksdihan' yg xptut ak sdih..huhu..ak pun pening dah, tp xpelah...asenyer ak dah dpt manage sume mslah ak skrg..im feeeling better now...hrp berkekalan.. pape pun life must go on... myb i will live wif better life soon without ... "?"..mane tau kan... ak jus bersyukur dgn ape yg aku ade skrg, n ak xnk buat bende2 bdoh yg hny akn merugikan dr ak sendiri... lastly, SELAMAT HARI RAYER SUME N MAAF ZAHIR BATIN..peace!

Wednesday, September 9, 2009

ESEMEN usahawan berlalu..

akhirnye siap jgak aku wat esemen plg susah asenyer aku pernh buat...mmg tension gler2 lam seminggu buat, tp sume da setel lega da kan..tp tgh2 hepi, aku sedih plak..knape tue, bia r hnye aku yg tau...pape pun...aku ttp sygkan die wlau ape berlaku...mlm nie agk free krn esok xde kelas kelas pg..yahoo....bes je ase...bln2 puasa mcm nie, mmg mlas nk g klas...ape ag kalu tgahari..panas membakar beb...

Friday, September 4, 2009

im coming back..

sudah lame rasenyer aku xmencoret ape2 kat blog nie..bkn aku lupe, tp terlalu bz n dicampur plak dgn internet yg xbrape elok di rumahku..tp Alhamdulillah skrg nie sume da ok...(hope so). skrg nie otak rase dah pecah, esemen berlmbak2 buat aku rase nk skip jer sem nie (boleh ke?)...tp tue r mslahnye...aku pun xtau dah nk kate ape..aku nie kalu bercerita dgn mulut, rasenyer bolehjer smpai 8,9,10 page m/s..huhu..tp bile menaip nie, jd cm susah r plak..biase r, org xdpt gred A untuk bm...huhuhu...tp xpelah, asalkan dpt memberi senaman ckit2 untuk jari, dikire ok lah yer...mate pun da ngntuk...n mau tido sudah....xlupe nk ucap...salam ramadhan sume...(aku xponteng ag stkat nie)...:p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...