CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 1, 2010

~bkn berniat ape2, saje nk gtau..:)~

apabila ade bende yg kite xsuke buat...esp. 'perbuatan' kpd org len, of cos kite pun xnk org len pun buat bende same gk kat kite kan...tp tue lah, kdg2 xsume manusia nie realize pasal itu...mgkin dorg just buat xnmpak or else..anggap kite xkesah..but for me..kalu org tue lyn ak mcm tue..n ak akn lyn org tue tue pun mcm tue...n vice versa...

1. pinjam baju
~ak paling xsuke pinjam bju org...kecuali dah terdesak...contohnye mcm ade tmpat yg ak perlu pg n harus pakai dot3..n ak xde..n mse dah suntuk, xsempat beli, bru ak PINJAM. tp selagi boleh elak, mmg ak kan elak...why?? ak pun xtau nape...mgkin sb ak mmg xsuke bergaya dgn bju org...n klu ak jnis mcm nie...ak pun hrp org x pinjam r kan bju ak...tp...ade jgak org yg xfhm, ak kan bg jer klu ade org nk pinjam..tp hakikatnyer, mmg ak xbpe suke r...kecuali jika itu adik aku or tmn2 rpt...mgkin itu boleh diabaikan..:)

2.org bising mse ak nk tido
~ yg nie pun ak sgt anti..boleh buat tekanan jiwa n perasaan.bkn ape, ak mmg xkn buat bising klu org tgh tido...tp klu org buat ising mse ak tido, mmg ak pling HOT r...tp mse tue je r, lpas tue, ak k r...cume hrp org fhm r kan...perasaan kiter..

3. org yg xrapat ngn aku, tp mengumpat n mengata aku
~yg nie mmg ak pling sedih, mmg pernah terjadi kat aku. aku heran, org yg xrpt means xtau bgmne ak..tibe2 leh ngata2 ak n siap sebar2 ag kat org...im asking myself? ape salah aku kat dorg ek??? sdgkan ak pun xbpe knal dorg...tup2 dorg nk ngata2 ak...erm, myb ade org len yg xsuke ak gtau dorg or pape pun, lntk r..tp ak mmg pling benci org gni. ak boleh trime kalau org yg rpt ngn aku mrh or kata2 ak, sb dorg knal ak so bile dorg ckap, ak buleh trime tp klu org yg bercakap pun bende2 pntg jer ngn ak tibe2 nk sound..apehal ko??? mmg saje r nk cr pasal kan...

4. ngorat pkwe ak
~yg nie wlau len dr yg len, tp ak nk gtau jgak.. ak mmg xkn maaf org yg pernah kcau hubungan ak...xkesah r kisah lme ke bru ke...ak xleh maaf...n skrg nie...dah ade 2 org duk lam 'stock'. ak pun xfhm, npe ak xleh maaf dorg...n smpai bile kan..tp...tah r..ak keras hati sgt kah???..mmg ya!

byk lagi sebenarnyer...tp mlas da ase n type, len kali ak kan tmbh ag...

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...