CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 15, 2010

3 thun dah...

hari ni hr rehat ak...serius xbuat pape...mcm r slame ni ak rjin wat keje kan...hehe.
act, ak mmg berniat nk rest puas2 hr nie, sumenyer kes spnjg minggu ni, semalam n b4 tat jdual sgt3 bz sbbnyer byk lect wat elas gnti nk hbiskan bljr sume minggu ni...
mmg r bes kan cos mggu dpn xde kelas da...tp AZAB ok! AZAb...pg, ptg, mlm ade kelas..waktu tido ak pun hbis dikebas sume..sgt xfair ok!

ok, disebabkan itula ak rest puas2 hr nie...kire cm bg saguhati kat diri sendiri la..baik x ak? hehehe...kite mesti syg diri kiter ok..first tue..b4 dat bru lah family n org2 tersyg....:)

biler duk baring2 jer atas katil, ak bru teringt yg dah 3 TAHUN SETENGAh ak kat upsi nie..n dis is the last sem da..tinggal lam 2 minggu jer ag..b4 balik n dtg tuk exam..OMG lpas ni ak da xkn jumpe kwn2 ak hari2 lagi, housemate2 ak jgk....sayu jer rase...n fikiran ak pun merewang r saat2 first ak kat upsi dulu...

me : (senyum) awk amik cos ape? sy sains math
rumet sem 1 : sy fizik...(senyum)

ok, she is first fren r yg rpt ngn ak mule2 kat cni dulu..a.k.a she is myrumet dat time lah...we agak rapat jgak...tp skrg ak da xduk ngn die...we split mase sem 5. sbb? adelah...

me : awk pg mne jap ag? pg mkn ke? nk join leh?
clasmate : aah. pg mkn..jom2

ok, she is MEEMAH. after slalu mkn same2 lpas kelas...kami selalu gk duk same2 lam kelas n we become close...very close till now..wpun kami byk gk perbezaan tp itulah pelengkap org kate....bkn lam kawin jer kite kne melengkapi msing2, kwn pun perlu ok...so, skrg nie kami masih besfren n sem dpn pun ak akn praktikal same2 ngn die..MELAKA myb...





one more is MIZAH, ak rapt ngn die mase sem 4 or 5. ak pun da lupe.. walaupun lmbt berkenalan..tp we serasi jgaklah...n still being fren till now..die ni pun byk gk different ngn me n mimah...tp ktorg ttp rapat n selalu bersame2..what r wonderful friend rite....mcm2 perangai, mcm2 ragam n mcm2 lah...



oho..kalu nk citer, act byk2 gk kwn2 yg baik ngn ak...tp ak criter len kali lak..ni just intro utk life ak kat UPSI ni..selain share2, dpt gk ak ingt blik when i read dis entry back..

for sure, bile dah keje, ak akn emrindui sume2 kwn ak akt cni, my all clasmate, housemate, lecturers n many more...ak dah boleh rase yg ak mmg akan merindui gker2 sume nie..n sume kngn2 gk kat cni...

mood : angan2..huhu

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...