CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 12, 2010

bulan oktober-----> bulan ngeriiiiiii

salam n selamat pg n mlm..

ngeri x bace tajuk??? tp bak kate pepatah, berat mata memandang, berat ag bahu memikul...

manusia bertuah yg berjaya memikul itu...AKU...tahniah3..T_T (tetibe lak nangis, apehal minah ni?/)

semenjak duk upsi ni, mmg ak paling xsuker bulan oktober sorry sgt for those yg besday korg bulan ni yer..tp klu boleh, ak mmg nk avoid...............

sbbnya ape mira wei???

1. 9 oktober adalah hari sial bg ak n mybestie mimah...knp? adelah..xleh gtau. mgkin kdgrn kolot disitu tp ak tdk kesah sbb sdah 3 thun berturut jadi bende ni kat ktorg...n mimah dah ckp xnk kawin trikh ni...hehehe...ak ok jer....

2. esmen tengah bersusun smpai ak jd demam, pening kpla, xcukup tido n mcm2 ag r....yg buat ak hlg mud, jrwat berderet di dahi, mls nk g klas n mcm2 ag r..sumpah xde mud. yg ni xtipu.

3.thun ni tmbh lagi satu mslh kat ka...sbbnye...erm, sape add ak kat fb tau r..so, mlas nk citer...ak hny menunggu n trus menunngu,,,,sadis!

4,5,6...........sila pk sendiri.hehe..

tp truly, skrg ni ak bz gler2...sejak awal bln ag n bakal tmt akhir bln nie..serius xsbar...kalau mcm ni r belajar kat university, sape2 yg mlas, ak pun mlas gk...tp kirenyer tahap die pnyer mlas atas ckit jer dr ak..hehe, xpyh r yer msuk u...bek ko rumah..seronok. goyang kaki, tgok tv, mkn, pergh...bes ok!

tp bile nanti kwn2 ade keje bes, rumah bes, kete bes, ko tgok jelah yer...jgn galok nk ugak sape suh mlas belajja?? aku suruh??? sape suh ikutttt..............huhuhuhu. skrg ni tgh serabut, bru lpas buat flash, tp msih xpuah hati sgt ag...erm..mau tdo rase xngntuk...erm, berangan jelah mira..ag seronok..hehe..

da2....nyte

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...