CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 28, 2010

sila bekerja mcm dpt gaji

salam..

skrg tgh agak tension dgn pihak ULm (unit latihan mengajar) kat upsi ni. bkn ak sorg tensen. rmai ak tau. mne tak nyer. everything bende penting, xhebohkan kat portal.last2 minit bru student tau n kelam kabut r sume. serius S***. so, mengharapkan facebook r tmpt nk gtau member2.. sb itulah walau rmai ckp fb nie xelok ke punca bergaduh ke cerai ke, ak ttp rase fb r byk dha berjasa kat ak. tq fb.

smlm heboh pasal ktorg kne dftr ROS (rncgn orientasi sekoalh). act, Ros ni patut nyer kne buat lme dah. sem 4 ag. tp tah r asyik tukar sisitem tu, sistem ini smpai student pun pning. jd mostly skrg rmai buat ros cuti sem 6. memandangkan mase itu, ktorg AT48 ni kne buat LI (latihan industri) so mmg xleh r nk wat serentak kan. even ros 2 minggu pun, LI 2 bulan. ktorg pun cuti gk wei. lbih2 ag yg buat jauh gn umah. so, ktorg sume xbuat r ros hr tue. n then bende nie syp till skrg. ktorg skrg dah sem 7. bln 1 nanti dah kne praktikal. boleh plak pihak ULM buat xtau or xingt ak pun xpasti lah pasal ktorg ni. so, sepatutnye b4 g praktikal, ktorg da wat ros. so cne? nk wat lm cuti nanti? sekolah pun cuti gk. sb tue ros kne wat time cuti bln 5,6 jer.

so, smlm kwn ak g tny pihak sane n dorg bg borang lak suh ktorg isi nama, no mtrik n nama sekolah utk ros. mmndgkan ktorg skrg dah xde klas, agak susah utk kumpulkan. n kwn ak tue plak, ak pun xtau r knp. xde gtau pun smlm ktorg pasal ini. ak tau pun ni bru td. so, smlm pakat heboh suh g ULM, isi nama sume tue. bdk2 ni pun cmfuse, sekolah ros same ke ngn prktikal ke lain.mcm2 r tnda tny. so, ak grm n ak pg sendiri kat ULM pg td.

tepat kul 10.20 ak smpi. n lpas borak2, dorg cm bengang ngn kwn ak yg xbgtau pasal ktorg yg kne isi nama kat kertas yg die da bg. ak ase kwn ak tue ade alasan tersendiri r kan. tp smpai skrg, die syp xbg rspon pape wlau ka dah heboh akt fb xpelah. ade r alasan tertntu rite? ak pun suggestkan pihak ULM buat kertas baru r, sbbnye ak dgr criter rmai dha berduyun-duyun nk dtg ULM isi nama. so, better wat kertas baru n ltk jer kat pjbt ULM kan. sng. mule2 boleh tu die suh ak lak pegang kertas n suh kwn2 isi lm tu n hntr kat die. oh, sori mori lah ye. I MALAS!!!! xde mase ka nk g cr kwn satu2, mmg fb ade, tp xsume org leh on9 n xsume ade fb gk. drpd nanti ade yg tercicir, better sume org pg sendiri, setel. ko xpg, nme ko xde, slh ko. SETEL.

tp yg ak bengang bile die ckp cmni.

kalau kwn awk xdtg smlm gtau pasal ros ktorg pun xtau yg awk xbuat ros ag?

-wtf! kang ak grm da nie. ko keje kat ulm tue dah bpe lme, mmg la ktorg ni kos baru tp xkn xtau kan. die bkn pensyarah pun. hari2 duk pjbt tue. itupun xleh tau. bengang gler.

mmg nama, no matrik, no fon n nama sekolah prktikal dah ade lam sistem. tp ktorg nak korg tulis gk list bru utk ros ni.

-yg ni ag ak bengang. hello..bende dh ade, yg ktorg kne tulis ag apehal. dah r tulis bodoh lam kertas g2 jer. serius ak xfhm. lainlah sekolah ros xsame ngn prktikal, boleh r jgak trime if kne tulis krtas lain. ni SAMA..sama ok! ttp gk kne buat list baru.. ttp disebabkan mlas nk bergaduh lme2. ak pun tulis n balik. so, kwn2. bersabarlah n layankan ajer. hbis exam nanti, kite berambusssssssssss..

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...