CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 15, 2011

CINTA dan AIRMATA

semakin kita mencintai seseorang, airmata akan menjadi kwan baik kita... 
percayer ke x??? percayerlah....... u can give any reasons but the truth only peoples know can feel it... kalau ko xnk menagis selalu, maka jgnlah terlalu mencintai syg...trust me!!! 100% works...

" kami saling mencintai so that mana ada nangis2.. kami bahagia jer "
"cinta itu best ape... nape airmata plak?? nonsense "
"cinta dan airmata berlawanan lah..."

yes2... i agree... ckp r papepun   sbb ko xpk panjang.. cube pk pnjg ckit pleaseeeeeeee.....
kenapa ak kate airmata kwn baik if kite terlalu, sgt, melampau mencintai seseorang... BECAUSE....

1. bile sidia  sakit, of cos kite akan rase jgak so dat kita akan NANGIS sakit or sedih jgak...
2. bile sidia xcontact seharian,kita akan NANGIS sbb bmbang gler2...
3. bile sidia ade rapat ngn pmpuan lain, kita kan NANGIS jeles....
4. bila gaduh, kita akan NANGIS sbb kne mrh or sb kite mrh org yg kite cinta sgt2 tue... :p
5. n byk lagila... korg pk r sendiri...
6. lastly is bila clash, konfirm2... akan NANGIS gler2 sbb xnk khilangan sidia kan...

so, nasihat aku ialah jgn terlalu mencintai seseorang melebihi mencintai diri sendiri dan Tuhan...  n kita xkan terasa sgt sedih ke kecewa ke bimbang yg melampau2.... tp ini untuk yg b4 kawin jer... yela,, kite xtau die jodoh kite ke x kan... so, untuk ape kite melampau2 mencintaidie... yg hanya merana is diri kita sendiri... dia mungkin hepi jer kan... so, berpada padalah yer kwn2... tgok ak n en. arief..rileks jer... oh, tipoo...!

tapi bile dah lpas kawin... digalakkan melampau2.. melimpah ruah bagai r.. dah nama suami isteri... knelah feell lbih ckit kan.... kalau bkn xpyh yer... ak dah pernah lalui sume tue dulu so ak bljar dr pengalaman... ak xrela lagi untuk menangis demi lelalki melebih3... menangis kdg2 is okay... nanti org kate xde feeling lak kan...  tp melampau2... NO... cukup r dulu ak dah bdoh nangis sebulan bcos of stupid person like HIM...

p/s : but i do really en.arief k... just i love myself more jer... :)

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...