CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 30, 2011

blog2 yang aku wajib terjah bile ade update terbaru

salam semua...

skrg aku di kampung, cikgu praktikal  sekolah kan.. time cuti sekolah adelah aku di kg... haish...
cuti sekolah pun xleh nk rest sbbnyer byk kerja gk nk kne buat..
mau dating??? nan hado... sbbnyer boyfie jauh... sedih3...

for those yg bosan2 mcm aku time cuti nie, meh ak nk rekomenkan beberapa blog yg sgt best bg aku..
mmg aku wajib bukak r setiap kali aku on9 n tgok ade update terbaru...
kalau dorg xupdate, sumpah aku tertunggu-tunggu.. gila x? hahaha..

1. Kak Di a.k.a Green Apple

~ ini adalag blog pertama yg ak WAJIB terjah.. walau 10 blog update pun.. blog kak di lah yg first wajib aku bukak... knape??? first sbb ak akan gelak kaw2 bile bace entry die.. kak di mmg lucu n best lah. xreti nk ckp... korg bace r kalau nk tau.. tapi die ni bini n mak org... so blog die haruslah agak lucucah ckit.. ala.. relax r... kate dah 21++ hahaha. tp kepada sesiapa yg masih bwh umur.. dilarang baca yer.. selain dr rupa yg agak cntik cam KAJOL... btol tau?? xcayaer.. lantak lah... life die mmg happening.. serius ak suke bace. hidup die mmg agak bestlah... dgn family n kerja sume...  penulisan die sgt tulus n xde tipu2... kalau korg bace sume enty die, cmfirm korg pun boleh tau sume pasal hidup die...

2. Beautifulnara

~blog ni ak ase ramai org tau... gosip artis...  hehe. ak mmg suke bace blog ni berbanding blog2 gosip lain... dulu ak ade bace ohbulan n ohartis... budiey gk... tp hati aku xtertarik lah... blog abg nara nie jgak yg ak suke bace... so, sesape kaki gosip n nk tau gosip terbaru... jom lwt blog abg nara jom... hehe. promote nie....

3. cik epal gonjeng

~ hahaha.. nie antara blog faveret aku jgak.. walau ka bru follow die.. mmg best blog die wa ckp lu..
dgn bahasa die yg mmg kne ngn aku... gilasame gile.. hruslah sekepala..huhu. enty die mostly pasal ternak lemak jer tp mmg best r care die olah tue... korg kne pg blog die.. serius best... die pun mmg jnis suke update blog xmcm  aku, pemalas  so, dlm sehari byk die update...

4. fatin liyana

~bakal dr. yg sgt cantik bg aku.. bile die jd doktor.. comfirm berpusu pusu r org sakit.. huhu. ak suke sbb die ni jgak mmg pndai berfesyen.. ade r jgak ak tiru care die pakai shawl bagai.. sumpah cntik n uptodate. care penulisan die pun menarik n bestlah untuk dibace... setahu ak, die msih single gk..hehe

ok dah r... act byk ag yg best2 tp ak xnk r senarai. cukuplah yg terSGT best jer ak bagi..hehe. k selamat berkunjung.. bye

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...