CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 7, 2011

DAY 1 : MY FAVOURITE SONGS

 salam...

nak ckp pasal lagu... byk jer lagu yg aku suke.. tapi aku ade perangai buruk which is cpt bosan dgn lagu. time aku minat, bkn men lagi duk dgr hari2..repeat jer dgr tp dah lame2.. cmfirm ak DELETE..contoh lagu BRITNEY, BLUE, S07, LADY GAGA , byk lagi r tp ade r jgak lagu yg ak mmg suke dgr dr dulu hingga skrg...contoh... lagu2 ROSSA, M2M...


neway, kalau skrg... lagu fav aku is SELAMAT TINGGAL by ZIZAN n DINA. sgt2 sedap di dengar skrg n selalu ulang2... thumbs up... vclip die pun sgt menyayat hati... 




kalau ALL-TIME-FAV jtuh kpd HATI YANG KAU SAKITI by ROSSA...sila dgr, very sedih..hais apesal lagu2 fav ak sume seidh2 nie...damn! LOL...


kalau antarabangsa pula mestilah GIRL IN YOUR DREAMS by M2m..ok skrg aku mengaku dah, aku mmg suke dgr lagu sedih2, ptah2 hati nie...


act byk jer lagu yang aku suke tp dah name fav....aku bg 3 tue je laH.. enjoy... mmg BEST WOK..eh

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...