CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 15, 2011

DAY 2 : MY FAVOURITE MOVIES

30 DAYS CHALLENGES masih diteruskan mcm biase.. n kali ni pasal movie lak..

erm.. bcakap pasal movie, byk jer yg aku suker tgok n ak pun xtau which one is my fav. so, mcm songs jgaklah aku buat yg latest n all-time la kan...

memandangkan, lam 2 bulan ni ak asyik tgok movie so ak pilih citer FAST FIVE yg terbest.act, ak xpernah tgok  fast and furious dari 1-4. tup2 yg ke5 nie ade org nk belanje kan, ape ag...lyn jelah... n OMG best giler2.. mmg xrugi tgok n mate ak mcm xnk berkelip jer.. btapa xnk miss citer tue kan.. so, sesape yg xtgok ag.. beli r VCD yer..hehe. skrg nie ak tgah mencari siri 1-4 citer nie...dan2 jd minat..kalau dulu maen lam tv pun, ak wat donno jer..

"sorilah, citer ganas2, bwk kete laju2 ni not my taste "

sekali amik ko...BEST gila babeng..


kalau all-time haruslah HARRY POTTER Kan...i bet ramai yg suke citer nie.. ak mmg ade DVD dari yg siri 1 hinggalan yg 5 if xsilp... yg last..part 1 belum tgok...yg part 2 bru kuar semalam at pwgam..nk tgok sgt2 tp apekan daya ak kat Kelantan manelah ade pawagam kan...sedih2... T_T. mase ak tgok type entry nie, en. arief tgah tgok citer nie... xpelah nati suh die citer jelah... hehe


aku bg trailer jer la kat korg ek... ak pun tgok trailer je..sedihnyer...nati nk cr VCD cepat2...

kalau KOREA, aku suke MY LITTLE BRAID.. sgt cute citernye... yg latest movie ak xtau... asyik tgok drama jer so xtau...kalau citer melayu..erm, xde ag yg ak ase best sgt2..so-so banyak... tue jelah... cont next entry... daa..

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...