CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 4, 2011

keyworld minngu ini..wakakaka


lame xjenguk nuffnang, n td ase nk jenguk... bukak2 jer..mmg fun lah tgok keyworld utk minggu nie...

1. manhunt malaysia 2011 - yg nie aku agak cmfuse, xde kot aku wat entry pasal ni. ak tau pasal manhunt ni pun dari blog akak stephanie liah... xpelah, abaikan..

2. tengku zainol ariffin - yg nie serius jd isu..hoho. tue name penuh en.arif. motiff ko seach name penuh en.arif??? mesti ko peminat die kan.. tup2 terjumpe plak blog aku...oh, menangis r ko kan bile tgok entry2 yg ak buat pasal kami... tp xpelah, criter lame kan. hope ko tabah je yer..haha. yeye je aku ingat peminat en.arif. tapi ak masih terfikir jgak r, ada org taunama penuh die n search lagi..hm...mesti ada org yg mmg nk tau pasal dia kan...siap search bagai tue..tp xpelah, aku xkesah...



3. azlin aznita - yg nie xtau r nk cakap. maybe die cari pasal awek die yg nama azlin aznita kot.xpun ada pmpuan yg hot giler nama sebebgitu so ada prg search kan. n kesian jgak jumpe blog aku..huhu. azlin n aznita plak nama adik aku.. kesian2..tapi berutung wo..adik-adik aku cun ape?

azlin - 10 thun - mau knal??? hahaha

aznita - 18 thun - nk knal? xpyahhh

4. cikgu azmira kelantan -  muahahahahaa....yg nie aku mmg gelak giler2... sape r nie cari mcm nie kan... cmfirm! mmg comfirm cari aku. tekaan pertama aku mestilah anak murid aku kan... yg ak mengajar masa praktikal hari tue, wah, bukan maen lagi ko search nama aku kan..tp xpelah, mmg btol pun. aku cikgu n aku asal dr kelantan.. pandai btol  korg cari kau yer. tahniah3! hehe. nk knal cikgu?? tapi patut ko tmbah lagi r.. patutnye  CIKGU AZMIRA YANG HOT LAGI CUN KELANTAN... : p




p/s : rindu plak....aargh...abaikan!

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...