CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 25, 2011

A photo of an animal i’d love to keep as a pet.

salam frens...

day 7 challenge nie buat aku termangu jap. binatang ape la yg aku suke yer... siap nk pelihara ag. fyi, aku nie manusia yg xberapa minat kat haiwan. aku pun xtau knape. tp biase lah kan. manusia nie lain2. eventho ayah aku pelihara ayam, burung merpati lah tp skrg ikan jer. tp aku mmg xpernah amik peduli. same goes to my mum. smpai kdg2 bila pg umah nenek aku. ase pelik jer bila kucing berkeliaran kat kaki time mkn nasi. tp xde r aku sepak ke ape kan. just aku bersila r atas kerusi. aku pantang ckit if ade binatang gesel2 kat kaki nie. geli u!!

pk punyer pk barulah aku sedar. ada satu binatang yg aku suke. nk tau ape dia. tp adik aku xlogik lgsung nk pelihara binatang nie. tp ADA AKU KESAH!


.
.
.
.
.
.


cntik nk mamp...

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...