CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 26, 2011

A picture of my favourite memory


day 8 challenge : A picture of my favourite memory.

actually byk jer gambar yg mengukir memori terindah lam hidup aku. tp setelah difikir msak2. i think yg nie lah kenangan yg aku paling xboleh lupe n best sekali. n for sure, xmungkin akan berlaku lagi.

gmbr nie kalau korg perasan, aku dalam gondola ok! aku n 2 kwn tue nk naik ke gunung atas tue. sumpah tinggi gila. ni gunung kat langkawi yer. bkn nk naik genting. yg genting xsetinggi ni. yg nie tinggi lagi.

n kat atas tue sgt cntik. mcm tmn atas langit aku ase. bkn tmn permainan cm genting tp tmn rekreasi. like utk berjoginh n hirup udara segar.

kalau ade org nk bwk ag. mmg aku nk naik ag. tenang n damai jer atas nie. siap ade jmbtan lagi yg menghubung kan 2 buah gunung. tp aku lupe plak name pae gunung tue.

oh, ya! bru teringat. aku pernah buat entry pasal vacation kat langkawi nie. klik SINI. ada byk ag mgbr kat c2. thanks for viewing. :)

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...