CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 30, 2011

pencinta setia. wujud kah?

2 bulan lepas, aku dpt msg dr seseorang. seseorang yg dah lame xhubungi aku. seseorang yg dah lame juga aku buang dlm hidup aku. tp aku tau, die mmg xpernah buang aku dlm hidup dia. aku pernah cerita pasal die di SINI. my #2.

*******************************

FS : selamat hari raya.


me : selamat hari raya jgak.

FS : knapa xtdo lagi mie?

me : maen sudoku jer. abg?

FS : rindu mie...

me : (ketawa sinis) yela tue. buat ape?

FS : terpulang nk percayer ke x. 

me : thanks. bkn xpercayer tp.. tetiber je. mcm mimpi.

FS : bkn mimpi mie. nie abg. lelaki yg masih menyayangi mie. dulu, sekarang n smpai bila2.

me : (terdiam) thanks tp mie skrg bkn mie yg bersama abg dulu. mie dah byk berubah abg. mie dah laen, bkn yg dulu lagi. abg tau kan. mie dah ada org laen. abg xpyh r mgharapkan mie lagi. mie xnk abg mcm nie.

FS : mie ckp r apepun. bkn sng abg nk syg org. bkn sng jgak abg nk lupe org. abg xkesah sape pun mie. kalau la ade kesempatan, abg nk buktikan betapa abg mencintai mie.

me : gudnyte.


***********************************




ini bukan kali pertama die ckp mcm nie kat aku. sejak aku putus last ngn die mase kat mtrik dulu, setiap kali die msg aku. mcm nie r ayat die. kdg2 aku pelik, knp die xleh buang aku padahal aku bukan lame pun bersame die. malah mase aku kapel ngn die 2004 dulu, hny 2 bulan jer. n dalam 3x jumpa rasenyer.

walaupun kami on off on off, tp kami mmg xde jumpe. tahun lepas jer, mase keluar ngn kwn, aku terserempak ngn die. tue pun die wat xkenal aku. truly aku xfhm die nie. nak kate first love, x pun. kami same2 yg kedua dulu. wujudke lelaki yg masih mencintai bekas kekasih seperti die ni? dah 7 tahun die mcm ni n ttp tunggu aku. aku ingat ag kate2 die dulu mase first aku gtau yg aku serius ngn en. arief.


"xde lelaki yg mmpu mencintai mie seperti abg. abg akan tunggu smpai die tinggalkan mie. abg akn terima mie. walau dlm ape keadaan sekali pun. if mie ttp xnk abg n kawin ngn org len nanti. abg redha. abg xkn kcau. tp andai mie kembali solo, mie cr r abg. abg akan ttp terima mie. abg rela tinggalkan sesiapa saja yg suke abg demi mie. krana sejak 2004 dulu sampai skrg, hny mie dalam hati abg. abg dah puas cuba mencintai org len tp xberjaya. sbb dlm ni (hati). hny ada mie. percayerlah"

lawak x? lawak x? sumpah lawak. aku sendiri xpercayer kate2 die. tp andai btol, aku ase sdih kat die. sedih sbb knape smapi mcm nie die suke aku sdgkan aku? lgsung xpeduli pasal die. tp die xde pun kcau aku n msg aku selalu. die fhm aku bkn milik die. biase die cntact 2,3 bulan sekali jer. tp setiap kali cntact, ayat die ttp same. hurm... aku just doakan yg terbaek utk die. hope die dpt jumpe n mmpu cinta org laen yg lebih baek dr aku.


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...