CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 9, 2011

review drama : HEARTSTRINGS

salam frens...

lepas aku bace komen sorg kwn kt entry korean drama terbest, baru aku pasan yg aku jnji nk review after hbis tgok citer. huhu. terlupe. n hari ini aku nk review pasal heartstrings. :)


sinopsis

cerita ni mengisahkan pasal percintaan Lee Shin pelajar jurusan muzik moden n Kyu Won pelajr jurusan muzik tradisional. pada awal citer, Lee Shin ni suka kat cikgu tarian kat university dia n disebabkan satu perkara, Kyu Won jd hamba Lee Shin. n bermula saat tue, mereka jd rapat n Kyu Won jatuh cinta kat Lee Shin. tp Lee shin ni ramai peminat n dia sendiri bersikap dingin kat Kyu Won. sampailah Kyu Won putus asa dan xnk kat Lee Shin lagi.


namun, rupanya Lee Shin plak yg jatuh cinta kat Kyu Won tanpa dia sedar. n dia cuba untuk rebut balik hati Kyu Won. citer nie sgt romantik. ditambah lagi Lee Shin penyanyi lam citer nie. n lastly dorg kapel jgak walaupun ramai org xsuke. termasuk adik Lee Shin sendiri.

citer nie jgak berkisar tentang persembahan muzikal untuk menyambut 100th anniversary UNi dorg. n Kyu Won terpaksa berebut watak heroin utk persembahan itu ngn sorg lain. mcm2 konflik r timbul. akhir2 citer, dorg clash sbb Lee Shin sakit tgn n die xnk Kyu Won korbankan amsa depan demi dia.



adakah Kyu Won akan jd heroin utk persembahan tu? adakah hubungan cinta dorg akan bersmbung balik? yg tue korg kena tgok sendii. ceh!. mcm nk promote je kan. haha.
************************

bagi aku awal2 citer nie mmg agak best r, tp bile dah last2 dah jd cm boring ckit.
citer nie mcm plot xbyk. byk berkisar lam uni dorg jer.
n motif citer pun pasal persembahan tahunan dorg jer.
bg aku, setakat 3.5/5 je lah.
tp if korg minat pelakon yg ensem tue, boleh r tgok.
heroin die nie heroin citer u r beautiful.
hero lak hero no 2 lam u r beautiful.
so, boleh r tgok. xde r mengecewakan.

p/s : bye. :)

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...