CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 22, 2011

Short term goals for this month and why?

salam frens...

bertemu lagi lpas seminggu kot aku x update post.
yg dah tau, xpelah. yg xtau nk gtau yg aku sgt bzzz....
walaupun keje hnye kul 7pg - 1.15tgh
tp pnat mengajar nie hny org bergelar GURU jer tau okeyh.

ok. kli nie nk share goals untuk bulan nie.

1. fyi, aku akan mengajar smpai 3 nov jer. so untuk bulan nie aku harapkan aku dpt MENGAJAR dgn baik tnpa MC sehari pun. malah dpt HABIS kan dgn jayanya. kalau berTUAH, thun dpan dpt lagi. sonok ok mengajar nie. disamping dpt cr pengalaman, dpt r jgak mendidik anak bgsa.



2. dapat LESEN kete. yg nie act untk goal bulan depan tp sbb tinggal 8 hari ag. kite kire aci la kan. oh, korg mesti terkejut y aku masih xde lesen padahal dah lame kot hbis belajar. sila tny cikgu yg incharge aku. sgt #$%&^^&&. abaikan.

3. meNAMBAH berat badan. yg nie dah lame kot aku jdkan goal. tp xtercapai lagi/ tapi bulan nie aku mmg makan byak hari2. nasi 3x ok. hope berat aku naik r. esok ingat nk timbang kat sekolah. doakan berat aku naik ok. 40kg pun ok lah. erkk...

4.  erm.. nantilah sambung. MALAS> hahahah

p/s : 2minggu ag nk hbiskan ngajar. chaiyok2 mira. :)

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...