CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 1, 2011

a letter to someone who has hurt me!

assalamualaikum...

thanks sbb day 22 chalenge bagi aku peluang untuk tulis surat ni. act, xberniat pun nak tulis. tp bila dah diberi peluang, kenapa nak tolak kan. selain dapat tenangkan diri dengan meluah segalanya, dpt juga sidia yang bace nie fhm perasaan aku rite?

*****************************************

first of all, thank you.
thanks sbb telah lukakan hati aku.
thanks sbb buat aku kecewa n sedih.
thanks jugak sbb pernah bahagiakan aku.

aku tau aku bukan terBAEK.
aku tau aku yg selalu cari masalah.
aku tau juga akulah yg selalu bersalah.

aku mmg EGO.
aku mmg krg SABAR.
aku mmg suka berfikiran NEGATIF.
aku juga suka MARAH.

tp tahukan kenapa aku cmtu?

aku bencikan HIPOKRIT, PENIPU, PLAYBOY n etc

aku rasa aku xmmpu nak teruskan dah. thansk 4 reading.



****************************
p/s : tah ape aku merapukan. sekian.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...