CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 21, 2011

the meaning behind my blog name

salam frens...

semenjak aku dah jd penganggur balik nie, mmg cmfirm2 r aku akan selalu update.
lebih2 ag sejak adik aku dah balik univ. abg aku bwk adik laki aku sorg g tmpt die. so kat umah skrg mmg ade ayah, mak, aku, adik aku yg kecik 2 org n atuk. so, korg boleh bygkan betapa sunyinye hidup ku. utk elak sunyi, aku TIDOO jee mnjang. setel!

ok. untuk day 20 challenge. aku kena kongsikan 'meaning behind my blog name' :)
nak tau??? ok. ade dua bende aku nk kongsi.

1. my blog name : LIFE IS BEAUTIFULL


kenapa aku letak nama life is beautifull???? sebabnya bagi aku hidup ni hanya sekali. so, setiap org mesti nak lalui dgn gembiranya kan. walaupun kdg2 ada jgak masalah yg menimpa tp aku selalu bertabah n anggap one day aku ttp akan jumpe penyelesaian n end up with happy jgak. kalau bende2 gembira yg berlaku itu mmg dah beautifulllah kan. aku mahukan hidup yg beautifull. yg selalu gembira n bahagia. cerita2 yg aku nk kongsi kat blog pun akan jd beautifull jgak rite?

2. my url : miera0301. blogspot.com


walaupun yg nie xdirequest tp aku ttp nk citer. sbb mesti ade org nk tau ape mksud 0301 tue. miera tue cmfirm2 r name aku kan. dgn bangganya aku nk beritahu, that my fav date sejak 5 tahun dulu. knape??? hehe. itu tarikh anniversary aku kapel ngn en.arif. 3 jan 2007 die lamar aku jd awek die. aku xterfikir ke if one day aku putus ngn die? cmne ngn name blog nie? erm, seriusly aku ckp, kalau aku yakin n berani ltk tarikh tue kat name blog kesayangan nie bermakna aku jgak yakin n berani untuk terus berhubungan ngn die. doakan kami yer. Amin.

us mase g genting.

p/s : itu saja. thans 4 reading.


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...