CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 10, 2011

my future will be like.....

salam aidiladha frens...

bercakap pasal future, i bet ramai yg akan cakap itu kuasa ALLAH rite.
yes. i do agree. like me.
macam umur aku skrg 23 tahun.
if org tanya ape akan berlaku untuk 10 tahun akan datang???
sudah tentu aku xleh nk jawab kan.
tapi walaupun kite xleh tau ape akan berlaku..
tp aku ase xsalah untuk kite berharap n berdoa semoga masa depan kite cerah n berjaya kan.
dengan harapan n impian itulah, yg akan buat kite lebih berusaha untuk mengecapi kejayaan itu rite?

untuk future aku. aku berharap...

1. aku bergelar seorang GURU matematik lah. for those yg tau, aku skrg mmg bakal guru. walaupun aku masih xposting, tp aku ttp berharap yg aku akan menjadi guru suatu hari nanti.



2. selain itu. aku berharap jgak untuk masa akan dtg. aku berKAHWIN dgn en. arief lah. ehem ehem. walaupun jodoh itu atas kehendak Tuhan tetapi aku berharap sgt smoga die lah jodoh untuk aku. AMIN.

3. apa lagi yer. oh, sudah tentu. aku nak ada RUMAH n KERETA sendiri. walaupun dah kahwin, xslahkan untuk ada harta sendiri. dengan harta2 itu dapat r bantu aku bile dah bersara nanti kan. wah. fikir terlebih majulak ase. haha. untuk kereta, wat mase skrg, aku mmg teringin nk kete honda JAZZ warna merah. sumpah aku berkenan.

cantik kan?

4. selain itu, yg ni mmg dah lame aku plan. en. arief pun tahu. yg aku mmg nak adeKEDAI sendiri. aku nak sgt bukak kedai pakaian atau salon kecantikan. cheee wah. hehe. time2 free, hjung minggu ade r jgak bende aku nak buatkan selain terperap di rumah. hehe.

erm. dah lame xmnulis. sumpah jd xde idea. huhu. k r. see u soon.

salam aidiladha. raya pertama hr tue. aku beraya kat umah nenek. :)

p/s : skrg aku dah xkeje. selamat menganggur untuk diri sendiri. wu huuu...

2 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...