CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 1, 2012

a photograph of myself + 3 good things that have happened in the past 30 days.

 finally. day 30 challenge. jugak last day challenge. fuhh.. lama aku kepam sbb malas nk  amik gmbr terbaru. untuk kali ni, aku paste gmbr latest r yer. gmbar aku pg bercuti ke perak minggu lepas. still new. cerita holiday, aku buat laen entry. mlas nk move gmbr ag. huhu.

 ondeway nk g muzium perak.

3 good things that have happened to me...... ape yer???

1. aku dapat panggilan untuk TEMUDUGA GURU MARA pada 25 jan lepas kat penang. korg tau kan, aku dah lame menganggur. so, Alhamdulillah aku terpilih untuk  pg temuduga nie. harapan tu mestilah nk lulus n berjaya kan. so, leh r aku mengajar kat mrsm. nice wut? hehe. 

2. aku dapat panggilan menjadi GURU TUISYEN di pusat tuisyen Al-Amin. Alhamdulillah sekali lagi. sbb tmpat tuisyen pun tak jauh. tapi wat masa sekarang, status aku mcm guru gnti je. tp truly lagi sibuk ok. everyday ade kelas. mata pelajaran lak mcm2. tp stakat nie, aku byk aja english. lama2 jadi teacher la aku. hehe.

3. erm... cam xde dah. huhu. xpelah, satu ag ni sbb adik laki aku yg dpt 8A pmr hari tu da dpt panggilan ke MRSM Taiping untuk smbung belajar. kira good news e gk kan. 

so, tamatlah 30 days challenge yg aku dah stat buat dari tahun lepas ag. next entry aku akan link kan semua challenge yg aku dah buat ok. thanks 4 reading. doakan aku dpt keje cpt2 okeyh.

2 peoples gossipping wif me:

♥ p a a n i ♥ said...

uit.adik ko masuk sekolah aku tuu!! hehe.nti tanye dia tau dpt kelas mana n cikgu homeroom ape.

miera fazni said...

yeke.. beres2. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...