CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 29, 2011

photos of something that make me happy

actually aku kena letak satu foto jer. tp mcm biase aku nak letak beberapa. bcos bkn satu benda jer yg buat aku hepi, tp banyak...

day 21 challenge

1. my parent of course
- when i feel bad, mmg parent akulah tmpat yg aku ase akan buat aku hepi.

2. my siblings
- time2 sunyi. aku akan tgok gmbr dorg. n i can feel happy. 
teringat kenangan bersama dorg. :) 
truly akan ase hepi jer...

3. my hubby (en.arief)
- setiap masa akan tgok gmbar die.
hati aku ase happy sgt2.
teringat time2 bersama die pun leh buat aku ase nk senyum jer. :)

4. friends
- actually sume kgkwan lah. nie just gmbr kwn2 terbaru except mybestie, mimah lah.
dorg nie kwn2 mase praktikal hr tue.
i miss all of u.

5. my students
- also all my students.
ini just pic students terbaru yg aku ajar mase jadi guru gnti hr tue.
dorg nie nakal but sweet sgt... miss so much!!!

p/s : when u feel bad, remember that there are many peoples can cheer u up.
even u dont meet them, u can see their phoyos rite??






0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...