CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 27, 2011

PMS during holiday is bad!

hye hye hye

for those yg add aku kat fb, tau r kan yg currently aku xda kat umah. skrg aku kat taiping, dtg melawat abg aku. n smlm ktorg pg penang. truly aku excited. sbb fyi, last aku pg adalah 20 tahun yg lepas. lama ok! masa tue umur aku 3 tahun. ktorg pg ngn arwah atuk n nenek. miss them. :(

tp mmg aku xleh nk compare r cane penang dulu n skrg sbb truly aku xingat. umur 3 tahun beb, apa lah yg aku ingat. nasib baek ada gmbr jer yg boleh mengingatkan aku, yg aku pernah dtg penanag nie. if xde gmbr. mmg xtau r if xde org citer kan. gmbr xscan, if x leh aku tepek besar2 kat cni.

ok. smlm ktorg g penang. lam kul 10pg bertolak sbb xjauh pun dr taiping nie. ktorg pg queensbay n pdg kota. yg tue next time aku citer. so, after lunchlam kul 2ptg kot ktorg pun nk bergegas pg tmpat laen r. niatnye nk g bukit bendera. unfortunately, perut aku meragam. my PMS is coming. waa....... tension ok!

aku nie kalau dah sakit, mmg bkn ckit2, mmg tahap GILA r. aku dah cuak. so, suh adik aku beli paadol menstrula cpt. laju2 aku telan 2 biji n kereta gerak. ok. aku nie jnis xleh mkn ubat. if mkn ubat, die mesti akan muntah baru aku ok. sbb tue biasenye aku akan avoid mkn if PMS datang. aku akan urut2 n baring jer. tp lam ekte ok. camne nk baring. ubat urut pun tertinggal kat taiping. so, sbb nk ok cepat, aku telan r. ok. tau ape jadi? i muntha non-stop ok. pity to all yg lam kete sekali ngan aku. sumpah kesian. nasib dorg ok. aku pun cover gk r. muntah dlm plastik n ikat kuat2. tapi byk akli aku munta. mmg keluar sume r mkanan aku makan. dah r aku makan char kue teow rm8 sepinggan ok. sumpah mahal!!! masin plak tue. BAD!

so. aku pun tdolah smpai ptg. org laen sume duduk ckit2 sbb aku baring lam kete. xde stop mane2 dah. frust2. en. arief kate timing xbetol g penang semalam. huhuhu. next entry aku tepek gmbr yer. skrg nk bersiap2, nk pg umah sedara ktorg jap. see u. thanks 4 reading.



0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...