CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 20, 2011

3 blogger berjari runcing

salam semua.

sangat r outdated aku rasa bila smlm baru aku tahu yg ade 3 blogger rupanya yg berjari runcing. selama nie aku ingat elia (ex-tunang khairul fahmi) jer. rupanya ada 2 lagi ok. ke byk lagi?? org lain mesti dah lama tau kan. aku jer baru tahu. sedih betol rasa. for those yg belm tahu. meh aku nak kasi tahu.

1. jejariruncing. blogspot.com



- i bet most of u know about this blog right. aku pun dah lama tahu pasal blog si elia ni. tapi aku xda follow pun sbb bg aku, ramai org follow kerana minat apek bkn si elia kan. so, rasa sgt xadil jika aku follow sbb aku pun mcm tu jgak. so, aku hanya bukak jarang2 jer blog tu. sorry la yer. see, bila dia putus tunang. mmg dengar cerita follower dia makin berkurang sbb da xde cite pasal apek. unfair for her right!



- haa. yg nie yg aku terkejut. tanpa disangka aku terjumpa blog nie. org yg follow blog elia tue cmfirm2 tau kan pasal kewujudan blog nie. aku jgak r smlm baru tau. penulis die digelarkan sbgai ahkak puaka. oh. sgt kena mulut n namanya kan. so, dgn semangat berkobar2 aku khatamkan semua entry die yg berjumlah 89 tue. gile ah. aku follow jgak blog ni sbb ingat masih ongoing tp last2 baru aku sedar, sejak 23 sept hari tue. blog ni dah senyap till now. kenapekah?? aku pelik jgak. oh, ya! content die huh. mmg si anti elia lah. dlm tue mmg asyik duk kutuk elia n dari citer dia. elia nie teruklah n thats why apeknak putus. elia kaki kikis lah. mcm2 lah. tp seronok baca. tapi percaya ke x itu hak korg. bagi aku. aku bace jer. xamik serius pun. sbb bkn masalah kau pun.



- fuhh. xsgka betol. tapi nilah org katakan. ada blog yg kutuk elia. tup3 timbul plak blog yg back-up elia plak. mesti dia terharukan. blog yg nie atau blog ahkak jejar kot. aku lupa. dia mcm nak balas balik apa yg blog atas tue (ahkak puaka) cakap pasal elia r. tapi blog tue pun dah senyap dr sept hari tue till now. serius aku rasa pelik. kenapa dua2 senyap mase sept. mesti ade bende berlaku yg kite xtaukan. tp sbb bkn masalah aku. aku mlas nk amik taulah. tp aku bace gk r semua entry lam blog ni iaitu 16 jelah. tp tulisan die aku xberkenan. susah dow nk bace. nasib aku mmg minat gosip. so, than jer diri baca. haha. 

night semua. thansk 4 reading.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...