CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 31, 2011

azam 2011 ter CAPAI ke x..

today 31.12.2011..

kejap jer rasa kan. akhirnya hari ni dah hari terakhir untuk tahun ni. ALhamdulillah sebab Tuhan masih beri aku nyawa untuk terus hidup kat dunia ni.  semoga aku masih berpeluang untuk hidup tahun depan kan. (esok)

1 jan lepas, aku ada buat entry tentang azam aku untuk tahun ni kan. agak3 tercapai x yer... actually aku pun dah xbrape ingat, kena pegi entry lama r kot. huhu.


MY AZAM 2011

1. menjadi manusia yg lebih baik. (skrg dah baik...tp nk lebih r thun ni n sterusnya)
2. ada lesen kereta. (now tgh belajar)
3. nak praktikal dgn baik.
4. nak bekerja hjung thun ni. (klau de rezekilah)
5. nak bertunang if bolehlah..wakakakaaaa :p
6. nk knal family my en. arief... (malu )




ok. kat atas tue aku punyer azam tahun 2011. aku copy paste dari entry lama. tgok azam tue ase SEDIH jer. erm..

1. menjadi manusia yg lebih baik

- aku pun xsure azam nie tercapai ke x. sbb aku rasa aku same jer cam biasa. tapi mybe lebih baik ckit kott. huhu.

2. ada lesen kereta

- ingat kes lesen nie terus rasa makin sedih, sbb sampai skrg aku masih tunggu tarikh untuk pegi test. nama aku ada prob ckit n xkeluar ag untuk pg test. sedih jer ingat untuk diri sendiri. tunggu je lah kan.

3. nak praktikal dengan baik ( / )

- yang nie BERJAYA. yahoo. huhu. aku dah hbis praktikal pertengahan tahun hr tue. walaupun aku dapt B+ jer tp aku puas hati. sebab? sampai sekarang students aku masih contact aku n mintak aku ajar dorg lagi. sweet kan.

4. nak bekerja hujung tahun ni.

- yg nie masih lagi tnda tanya n sedih jgak. sbb smpai skrg aku xdipanggil interview lagi. tp bkn aku sorg ok. semua yg amik cos pendidikan mmg xposting ag tahun nie. dah ada problem, nk buat camne kan. tunggu jela.

5. nak bertunang if bolehlah..

- ok. yg nie pun xterjadi jgak. tp bukan sbb aku xnk or en.arif xnk. entah r. maybe jodoh ktorg lambat ag. so, nanti dah2 nak kawin nanti r ktorgt bertunang kot..

6. nak kenal family en.arief..

- erm.. yg nie xtau nak cakap terjadi ke x sbb. mmg mcm xterjadi sbb aku mmg xde pergi jumpa parent dorg lagi kan. tp since adik die dah kenal aku. kami pun ada msg2 kat fb so aku rasa cam tercapai gk r walaupun berapa percent je kan..

so.. mmg boleh dikatakan FAIL lah aku punyer azam 2011 nie. pape pun aku bawak azam tue untuk tahun nie lak. aku malas nak berazam baru, kita smbung je untuk tahun nie kan. tapi nk tmbh 1 lah.

AKU NAK KAHWIN TAHUN DEPAN... hahahah

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...