CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 15, 2011

malam yang sunyi

salam...

malam nie betul2 rasa sunyi. my mum pg kursus ptg td. 3 hari katanya. my dad plak g temerloh. tp xsure plak brape hari. so, duduk r rumah ngn adik2. tapi nasib baiklah ada atuk, so xda r rasa cam takut sgt. tapi rasa r sunyi tue. kesian plak tgok adik2. yelah, aku nie bukan pandai sgt layan dorg bersembang like my mum. so, aku duk lam bilik hadap lappy, dorg duk ruang tamu tgok ZOMBI KAMPUNG PISANG.

bulan ni aku rasa sangat xbest. dgn bosannya, dgn hujannya, tp xdalah aku nak marah. dah mmg kejadian Tuhankan. hujung tahun memang Kelantan akan hujan. tp dalam hati ni ttp r rase x best sbb jd xda mood nak kuar jengjalan.  rutin harian aku sama jer hari2. bgun pg, makan. tgok tcv. hadap laptop. tido. oh, sgt rasa buang masa.

muka n bdn aku pun dah tunjuk tanda2 kebosanan. erk... camne? biasenya if aku hanya makan tido mkn tido nie. muka aku akan naik jerawat. aku pun xtau nk explain cmne. tp mmg macam tue. maybe sbb aku tido lmbat, bgun lmbat. cuci muka pun xtentu. effect r kot kan. tp xkesah r.

sekarang nie, aku just berdoa agar januari tahun depan, aku dipanggil r interview. aku truly ase nak kerja. cepat kerja, cepat ade duit. cepat leh kahwin kan. erk...... :P
bangga aku ngn en. arief. pah jer grad. trus dpt kerja ngn gaji yg bagus. skrg dah senang. aku jer yg xlepas2. kalau tau cmni. baik aku amik kos lain jer ritu kan, xpyh amik cikgu2 nie. tp....... mana r nk tau yg ade problem posting skrg kan. agpun benda dah berlaku. nk undur balik, dah xsempat.

actualy, aku ada gk teringin nak smbung master. at least, aku boleh jd lecturer nanti kan. tp tu lah. MALAS dgt menebal lam hati aku. dulu mak aku mmg xbg. die suh cpt kerja. tp skrg, die da bg green light. aku plak, asyik2 fikir3, kesudahnya x jugak. just wait n see je kan. aku nak tunggu smpai januari dpn jer. if masih xdipanggil. insyAllah aku sambung master.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...