CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, December 11, 2011

A photo of something that means a lot to me.


..............MY DEGREE.............

aku bet sume org pun akan cakap bende nie lah bende paling bermakna lam hidup skrg kan. tp aku xnafikan lah, byk lagi bende lain yg bermakna lam hidup aku like family, fren n so on kan. just degree ni salah satu bende yg bermakna lam hidup aku.rally means to me!

dgn degree nie lah.
aku dpt buktikan yg aku dah hbis belajar dgn ceerlang.
aku dapat hepikan parent aku.
aku dpt keje sbgai guru nanti.
aku dapat gaji yg ok nanti.
aku dpt belikan brg2 untuk myself, family n etc.

so, thats y aku rasa degree nie sgt bermakna lam hidup aku.
peace!!!! 


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...