CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 29, 2011

something i could never get tired of doing


yeay. this is day 29 challenge, tinggal satu lagin aku BEBAS. cess. mcm la bend anie wajib kan. padahal aku yg galok nk buat. ok. abaikan. now, aku nak share benda2 yg aku xpernah letih or penat buat. erm. of cos lah relate dgn aku punyer hobi kan.

1. On9, surfing internet, blogwalking, facebooking n etc

- aku jadikan satu jelah kan. sbb semua melibatkan laptop n broadband clcom aku nie. mmg hari2 aku akan on9. kalau xdpt on9 rasa mcm xlengkap dunia. n aku mmg xpernah penat buat semua nie. seronok adalah. sbb dlm nie ada mcm2. if aku boring blogwalking pun, aku leh abca komik lak. if boring bace komik, aku tgok video lak. leh kate mmg xkan boring lah. aku bet mostly yg baca blog aku skrg pun setuju dgn aku kan. yeay. terima kasih. hehehe. mgkin smpai aku dah ada anak r kot baru aku rasa boring on9 nie. itupun KALAU....huhu..

# google


2. buys reads magazines

- setiap kali keluar adalah wajib aku akan membawa balik  majalah. biasanya aku beli CLEO n MINGGUAN WANITA lah. kdg2 beli gk REMAJA n COSMOPOLITAN N RAPI. tp skrg sbb aku selalu nak cari cara pakai shawl terbaru. so, aku dah mula berjinak dengan DARA.COM. korg boleh imagine berapa majalah aku beli sebulan if aku selalu keluar. mak aku pun dah pening. dia asyik kata aku suka menghabis kan duit. tp aku baca ape. walaupun baca sekejap n then simpan. dah habit. mmg xtau cmne nak ubah. setakat nie mmg masih xbosan n penat melakukannya. uhuhuhu

rumah aku mmg dah dipenuhi majalah

p/s : oklah tu. mlas dah. oh ya. majalah aku mmg bertimbun skrg. GOOD condition. ada sape nak? aku off 70%. contact aku yer. pinky4raven_88@yahoo.com.my. bye.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...