CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 14, 2011

what kind of person attracts me....?

hadoi. agak mencabar jgak cabaran hari ke-27 ni. tp aku kena sudahkan jgak. alang2 aku start kan. so, now aku nak kongsikan ciri2 lelaki idaman giteww...

1. good- looking.

- mampus kena bahan kan. tp aku sure sume org mcm nie. korg boleh cakap, rupa xpenting tp hati yg penting. tp the fact is korg ttp akan lebih tertarik pada yg rupa menarik kan. xpyh nak kelentong lah. good- looking ni xsemestinya hensem, bergaya. bagi aku, cukup r ko bersih, sedap mata memandang, kemas. done! dah good- looking pada aku.

2. pemurah

- menjadi lelaki haruslah pemurah kan. heee. jgn kata aku mata duitan lak ek. if kuar date, at least belanja r minum kan. baru r gentleman. gitew.. lelaki yg sgt3 berkira or kedekut mmg not-my-taste lah. perempuan yg btol2 cinta mati kat lelaki tu je kot leh bertahan ngn die. if not, mmg x lah.

ni kedekut ke romantik?? heee


3. hormat org tua.

- biase kite akan tgok manusia2 yg jnis ckp kasar ngn org tua. sombong n so on. truly aku xsuke org macam tue. aku paling tertarik ngn org jnis hormat org tue. if selisih tgah jalan, boleh senyum n tegur2. sgt nice kan perangai cenggini.

4. rajin

- lelaki yg rajin mmg akan berjaya lam hidup. so, aku mmg tertarik dg lelaki yg suka bekerja. lelaki mcm nie mmg akan dpt bina keluarga yg teguh r. xkan ada masalah lam ekonomi lah. tp xde r smpai kerja 24 jam kan. haruslah ada masa untuk rehat kan. just aku xsuke dgn lelaki yg suka melepak xtentu pasal. so bad!

5. sedikit sombong a.k.a jual mahal

- biase lelaki je kite dgr suke perempuan jual mahal kan. tp aku pun mmg suke lelaki mcm nie. lelaki yg jnis terlalu ramah n layan jer semua perempuan mgm aku xminat. it shows that lelaki itu 'playboy'. lelaki yg sombong2 nie, ngorat pun mcm nak xnk jer. yup. yg mcm nie aku jd nakkkk sgt kenal. yg jnis tegur2 tepi jalan, mgm not my taste. tp kalau ensem, leh dipertimbangkan. wakaka.

6. singer :p

- ini tak la bermakna aku nak retiss2 jer like tomok, hazama ke. bukann. i mean yg boleh menyanyi n like menyanyi. sbb aku mmg suke sgt dgr bf aku menyanyi. paling best if die nyanyi lagu khas untuk aku. romantik kan. comfirm aku rakam n hari2 dgr2. :)

erm. cukup r tue kan. tp bak kata pepatah, " nobody's perfect."
so, aku just accept en.arief as he is. aku xde pun ubah2 die jd lelaki yg aku suke. aku suke die seadanya.  dan aku ase semua point kat atas ada kat die except no. 5. :P

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...