CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 2, 2012

celcom broadband memang...

sejak masuk tahun baru which is smlm..
aku mmg bengang dgn line celcom nie..
aku pun xtau la either broadband yg bengong atau lptop aku yg bengong.
tp setahu aku, aku xda adjust apa2 setting pun kat lptop nie.
haish.. serius bengang.

dari pg smlm, asyik putus2 connection.
lama2 baru aku perasan yg setiap kali line slow ( green colour berkelip kat b.band), aku dpt connect.. tup bila change to blue colour which means line dah laju, DANG!! trus putus. azab pulak aku nk tunggu dpt connect balik.
selagi wrna biru, selagi itulah aku xdpt connect.
tunggu wrna hijau, baru dpt.. mmg GILA lah..

dulu,bila wrna biru, senyum kegirangan sbb line laju...
skrg asyik menunggu wrna hijau.
smpai aku terpaksa pergi on9 tmpt yg menyorok2 sbb aku tau tmpt tu line mmg slow.
stupid x??? sangatttt.....

aku godek2 kat b.band, ada setting untuk set connection.
aku dgn bodohnya terpaksa set untuk connect dgn edge/gprs ( wna hijau) jer...
sbb kalau set untuk hspda/umts mmg xdpt connect.

sumpah aku xfhm apa masalah..
ada sape2 pernah mengalami? tgh bengang ni.
kan aku terminate baru tau..
aku tunggu lagi r lam seminggu.
hope nie sbb new year jer..

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...