CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 9, 2012

nak join masterchef next season lah. haha

first of all, aku nak ucap TAHNIAH sesangat kat dr. ezani sbb dah menang dlm masterchef malaysia. xsgka kan. seorang doktor gigi tue boleh terror masak macam tue. dah r cntik, pandai, doktor, pndai masak lagi. fuhh mmg cukup pakej la. isteri idaman la dia nie. very2 proud of her. sila mengurat. :p


actually, aku mmg agak dia akan menang. sbb MCM nie bukan live kan. at least, mmg dah seminggu or 2 minggu dah dirakam b4 ditontonkan kat tv kan. tp aku salute r kat dorg sume nie. mmg JAGA MULUT. xterlepas r sape yg menang kan. dorg pun diam jer. maybe mmg dah arahan dr astro kan. 

yg aku boleh syak die menang is lam seminggu last nie, aku nmpak die hepi jer. walaupun status die buat mcm nk ikut flow lam tv tp nmpk die hepi. agpun mmg kputusan dorg sume dah tau kan. kite jer yg tertunngu mlm tadi kan. so far. syukur lah jgak die menang. b4 nie, aku nak ZAMEER yg menang. xpun AMITA. tp dah dorg terkeluar, EZANI pun ok lah. huhu. 

sejak aku tonton cite MCM nie, truly aku ckap. aku dah mula ase minat nak masak. leh dikatakan everyday aku masak skrg. resepi is suke hati. haha. tp ku suke. hari tue aku berebut ngn ayah aku. aku nak tgok MCM, die nk tgok cite tamil.

" masterchef nk tgok.. buat ape? bukan kakak minat masak pun. plik"

sentap ok. fine. fine. aku mmg xminat msak. tp aku pun cmfuse y aku suke tgok MCM nie. citer masak lain xplak. tp itulah kelebihan MCM. die bukan semata2 masak tp byk bende lain yg kite boleh dpt dgn tgok citer nie. xrugi la sape2 tgok.

next season nak masuk x yer??? haha. HARAPAN lah ko mira..


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...