CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 8, 2012

happy 5th anniversary

* entry tertunggak selama sebulan. baru pasan ada kat draft.huhu

salam frens... 030112

Alhamdulillah hari ni 3 jan lepas, genap r 5 tahun aku berkawan dengan en.arief. kadang2 rasa cam xpercaya, playgirl mcam aku. (dululah) akhirnya boleh sesetia ni. haha. actually, im not a playgirl ok. aku pun pelik nape ramai org kate aku cmtue dulu? sbb aku ada rmai exbf? entah r. bagi aku, aku mencari yg terbaek. yg serasi, n yg btol2 syg aku. aku xnak sia2kan hidup aku bersama dgn org yg xbetol. mmg aku selfish. tp aku bukan perempuan yg sanggup hari2 menangis, hari2 kena maki yg shows that how much i luv my bf sdgkan dia??? thats not love friend. sebab itu aku sanggup break-up dgn sesiapa saja yg aku cinta if aku xrasa yg dia cinta aku or aku xbahagia dgn dia. got it?

so,drpd explanation aku kat atas korg boleh tau r kan how en.arief treats me. yes. he treats me well. very well. aku dah 5 tahun dgn dia n aku mmg syg n cinta dia sgt2. he completes me well. aku harap semua nie berkekalan hingga kami kahwin n smpai akhir hayat. Amin. bemula hari ini, aku dah plan nk kahwin dgn dia.insyAllah dalam tahun ni. doakan kami ye.

kami celebrate minggu lepas 28 dec lepas. dia dtg cni. kami pg makan kat secret recipe n paling seronok, kami pg salon rambut. wash, treat n blow hair together. hee...

kami makan ini. en.arief spageti meatballs.
aku lak. macaroni cheese kot. hentam. :p

en.arief minum 7up. aku minum hot cocoa.
desert. kek apetah. die pilih.

hehe. makan b.. makan.

erk. separuh jer aku makan. muak giler..

hee. happy anniversary.
MIERARIEF <3 <3

pahtu g salon... hbis rm110.
die 50, aku 60. 
happy..happy...happy.
miss u b...

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...