CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 14, 2012

hidup org xcari, mati baru org cari.

semalam hp corby aku mati. n aku rasa SANGATTTT malas nk bgun caj. sbbnya mmg no maxis aku tue mmg jarang berbunyi. kalau berbunyi pun, tue maknanya dari HOTLINK r tue. xpun en.arief col. so, bile die hbis bateri, aku biarkan je la...

wallpaper hp aku.
*saje ngetest aplikasi print screen


smpai ptg kot, aku biarkan je hp tue. tp lam hati aku rasa mcm xsedap. mcm2 teringat. teringat nk tny sumthing kat seseorg lah. teringat pasal lesen kete aku yg xsetel2 lah. mcm2 aku fikir. actually, aku kan tgh tunggu tarikh interview. so, bile akak yg ajar aku kate nk book test kete aku lam bulan dpn. aku bmbg r. kan ter'clash' kan. nayaa....

so, aku pun bukak r pukul 8 mlm td. amik kau. ada 4 msg..... terkejut aku!

1. msg misscol dr en.arief ptg td.
2. dari hotlink. mcm biasalah kan.
3. dari exbf #2 aku. erk... mimpi ape die msg aku kan.

FS : hi mie.

me : baru on hp ni.

FS : xpe.

aku malas r nk tny pnjg2. dah aku rep tue. if ade nk gtau sumthing ke tny sumthing ke. ckap je r kan. motif ko nk jwb xpe je? abaikan.

4. msg dari akak yg ajar aku kete.

k.ma : mira, test kete 12 mac yer. sminggu b4 tue, kite prktis ag last.

huh. terus ase kecut perut. aku baru ase nk tnye, tup2 die d amsg. mmg akak ni ade grk ahti tul r kan. n mungkin aku gk yg ade gerak hati kan. xpelah. so, skrg tgh bedebar. hope r lulus. dpt lesen. mana tau ada org nk bg kete kat aku sebijik. haha. berangan.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...