CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 18, 2012

my cousin's wedding

pada 10 feb lepas. berlangsunglah perkahwinan sepupu yg paling rapat ngn aku iaitu KAK ITA. kgkawan yg rpt ngn aku mungkin kenal r kot die nie. sbb aku mmg rpt ngn die. tp apapun mintak maaf r byk2 sbb xdpt jemput kgkawan dtg. kalau aku kahwin nanti, cmfirm aku jemput sume.

majlis buat sederhana je pun. so, aku xberani nk jemput kgkwan aku. en.arif pun, k.ita jemput sendiri hokey. agpun mr.D n miss J kahwin, buat simple2 je lah kan. eh, xpercaya? pecayalah.. huhu. k.ita tue dah ade anak umur 10 tahun ok ngn ex-husband. tp dorg dah bercerai 5 tahun lepas ag. yg lelaki pun da ade anak 2 org. papepun hope perkahwinan kedua nie kekal selamanya buat mereka berdua. Amin.



my beauty cousin. 

ada cam aku x? haha

semoga kekal selamanya.



outdoor lak. dkt je ni ngn umah.

lam hutan tu.. huhu

nice kan.. dkt tali air je ni.

gayat ok sepupu aku.



gmbr byk jer lagi, tp aku share some je la kan. xlrt nk upload sume. huhu.
aku tmn jer pengantin spnjg sesi outdoor tue. aku pun naik atas kayu2 tu.  bergoyang2 ok. if jatuh, mmg balik basah kuyup r. tp xjatuh pun. sepupu aku ter ketar2 atas tue. 

semua gmbr nie dr cd photographer. gmbr dari kmera sendiri mlas r nk upload. next time la. thanks 4 viewing. :)








0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...