CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 22, 2012

rush teacher rush!

hari ni rasa bermakna sangat... ye la, selama nie kerja aku bgun tido , makan, kmas2 umah ckit, tgok tv.. on9 pahtu tido... hari2 buat benda sama jer. smpai aku rasa cm hidup xberguna langsung. huhu. tp semalam tah kenapa, aku planning nk kemas bilik n angkut rak buku masuk bilik n mcm2 lah planning smpai tertido.

so, pagi td aku bangun agak lewat. itu pun sbb aku study mlm2 okeyh. fyi, 28 feb nanti aku ada interview  untuk guru KPM. so, haruslah study mlm2 kan. xkan ko nak ternganga jer time org tanya soklan. aku xnk da ulangi bende yg pernah berlaku 4 thun dulu. huhu. org tny sape adi putra pun aku xkenal. kesian. :(

so, dgn mood berkobar2. lepas brunch, telan EPO n terus masuk bilik adik aku. kemas2 rak buku yg da tidak digunakan itu. buang smpah sarap. tibe2 aku kemas satu bilik lak. erk.. mcm xpercaya. sapu habuk2, wat naik lam bilik. susun lak brg2 lam tu. kemas lak bilik aku. sapu sawang2 yg dah berbulan mak aku bebel suh sapu n mcm2 r aku wat td. serius puas hati! dgn bdn penuh berhabuk, aku leh baring. en.arief suh aku mndi, tp aku lmbat2 kan. niat nak mndi ph dinner.

dinner with nasi kerabum aya bakar mlm ni. nyum2
beli jer sbb my mum xnk masak.
sekali-sekala jer..
#pic google... tp lbih kurg gni  td. sedap!


TAPIIIII... dan2 jer pah dinner. dpt col suh pg mengajar. meloncat aku. mana xnyer, kelas stat kul 8.30mlm, die col pkul 8.45pm. dgn confidentnya, aku trus salin baju n zass pegi mengajar. dgn confidentnya ok! nasib baik aku "cuti". sembur perfume jgn lupe. huhu. smpai je, kne ngaja maths form 5, individu gk. nasib baekkkk. sejam setengah aku ngajar n balik. lpas tu baru nk mndi n tengok pakaian sebeban lam bakul, basuh lak baju. letih


skrg bergolek da tas katil, dpn lptop. bdn mmg ase penat tp sb rmbut pun basah ase segar lak. very meaningfull day lah. mybe study ckit n then zzzzzzz..... thanks 4 reading.

p/s : lam minggu nie mmg rush jer aku pg mengajar. yela, asyik col last minute. mau semputtt.....

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...