CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 9, 2012

KORBAN sayang utk KAWAN.

smlm xbrape  bole tido. actually dah bermalam2 jgak xberapa lena nk tido. sbbnya..entah la. mungkin byk bende sgt aku nak kena pk. nanti lah aku bgtau. tp ptg2 aku tido jer. so, mgkin itu slh satu sebablah. haha.

pukul 3pg tibe2 fon aku berbunyik.

mr. An : if u were to say 'come to me' even now, i might come.

erk... aku mcm blur. motiff ko msg cmni padahal bulan lepas ko dah jnji xkan contact n cari aku lagi. truly i'm touched of his words. tp rasa cm kelakar jgak. tetibe kan die msg. tp mmg btol r org cakap kan. lelaki ni, awal2 separate, dorg nmpak cool jer. pmpuan yg duk esak2, tp lama2 bila pmpuan dah ok. dah hepi, mulalah dog pulak duk esak2. mmg normal kan perangai laki cmni.

tp jgn salah fhm, An ni kawan aku jer. tp lebih ckit sbb die selalu cntact aku dulu. care kat aku n kdg2 jd driver aku jgak. haha. tp aku nie bkn jht sgt. walaupun kami kawan, tp aku xsuke. yela, aku pun benci pmpuan yg kawan rpt2 ngn bf aku, xkan aku nak buat bende same kan. memandangkan An pun ada awek n of course awk die xsuke aku. so, aku mula renggangg kan diri dari die thun lepas ag. tp still gk die msg2.

bulan lpas, aku nekad xnk trus behubung ngn die. sbb nya, adalah. die kate ok. tp skrg die da meroyan. aku xslhkan die. mmg selame nie, die selalu col n kgsi mcm2 probs ngn aku. paling kelakar die pernah col n ckap.

"awak cakap n ceritalah apepun. sy rindu nk dgr awk berceloteh"

celaka kan statement die. tp aku mcm oh, no. ada jgak manusia cmni. but we are just friend. cuma aku takutlah, kan lama2, die tersuka aku plak. xbaek r kan. aku pun xde perasaan pun kat die. kesian kat awek die. so, aku harus buat apa saja, asalkan die lupekan aku. inilah erti KAWAN yg sebenar bg aku. aku paling benci dgr kgkwn ckp.

" awek si A mrh aku. kata aku goda A. padahal kami kwn jer. lntak r pmpuan tu nk kata apa. selagi aku rasa ak xgoda A. aku eklas nk kawan ngn A. aku ttp kwn"

this is the stupid girl ok. bg aku. bile kite sayang kwn kiter. kite mesti nk die hepi ngn khidupan die kan. if die asyik gaduh ngn bf die sbb kite. disitu dah nmpak yg JAATnya kite. kite patut buat kwn kite hepi. blah r. berkorban r.. kite kena tau batas2 sebagai kawan. trus trg aku cakap, aku paling benci pmpuan mcm tue. selfish. hny pmpuan jer kenal spesis mcm ni n fhm. lelaki xkan fhm sbb itu lah An still nk kwn ngn aku wlaupun aku xnk n awek die xkasi.

aku xslhkan lelaki. dah mmg dorg jnis xberpandangan jauh. aku accept. so, aku yg harus lari. aku yg patut buat die benci aku. aku xkesah, asalkan die hepi ngn khidupan die. hope die ok n xmeroyan ag msg aku mlm2. aku rep msg die smlm.

'ya. u might come but only into my dream." jgn jd gila ya.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...