CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 3, 2012

no bare coffee please.

for those yg kenal aku, tau r kot yang aku mmg hantu caffein. kalau masa duk kat upsi dulu, everyday mcm wajib minum nescaffe. mmg wajib ada lam simpanan MILO FUZE n NESCAFE 3 in 1 MILD.

haaa. yg nie my favourite.

biasanya aku akan buat lam mug tapi isi separuh jer air panas. mmg kaww giler ag rasa die. tp yg nie best, rasa susu2 gtu kan. xkeras sgt. mmg aku boleh stay smpai mlm r. mmg xkan ngntuk. TPPPP ptg biasanya bdn akan penat tp aku xleh tido. tau x cane rasa die? azab ok. azab. dats y aku cuba tahan diri jgn minum sgt. time aku perlu stay lama2 or mengantuk giler je baru aku minum. Alhamdulillah lama2 aku boleh gian minum nescafe nie. hehee..

sejak balik rumah tahun lepas, mak aku beli r kacip fatimah coffee nie. dia saje2 nk try r kononnya. tp yg minumnya aku. lepas tue trus jd gian balik. hari2 aku mesti amik satu sachet. tp yg nie die xde r smpai xleh tido sume kan. just nice r. dah nama ada herba2 kan of course ada kasit2 disamping tahan ngntuk rite? so, sejak aku try smpai skrg aku mesti minum. 

yg nie aku minum skrg. sedap2


tiba2. sejak bulan lepas tekak aku jd xleh minum lak coffee sesaje. i mean bare coffee. serius! mesti xhabis. tp aku still rasa nak minum. selalu membazir. dah r coffee nie mahal. so, aku try tmbh milo sesudu lam air nie. wow. superb!!! serius sedap. so, sejak bulan lepas, everytime aku minum coffee kacip fatimah ni, mesti aku tmbh milo ckit. kalau ade coklat bar, aku rendam jer coklat tue satu piece. serius SEDAP. if korg xpercaya, try la.

p/s : dulu aku pernah baca lam novel ape tah, s/u dia selalu letak satu piece coklat bar lam coffee boss die. n boss die kate sedap n xnk org laen buat coffee utk die, nk s/u die buat jer. btol upenya sedap. ingat rekaan jer.. hee. thansk 4 reading. 

p/s 2 : gaji feb da masuk. yeay. rm 672. 50. for 32.5 hours teaching. :)



0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...