CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 19, 2012

BETTER HALF vs SOULMATE


aku ada sorg kawan, aku gelarkan dia K jer. K nie dah ada awek tp aku tau jgak yg dia ada ramai kwn wanita. K ngn awek dia dah lama bercinta n mungkin akan berkahwin tahun depan. tp K nie  ada rpt ngn srg perempuan. mula2 aku fikir just friend. tp one day K bgtau aku yg die comfuse.

" i love S ( awek) but i cant lose N ( fren). S mesti xboleh terima hubungan aku ngn N n aku pulak xboleh r nk cerita2 ttg aku n  S kat N wlaupun hakikatnya N tau yg kami hny kawan n aku dah ada S. entah la. aku tau one day aku akan khwin ngn S n mungkin terpaksa lupakan N. tp buat masa sekarang aku betul2 rasa aku xboleh hidup tanpa N"

dengarr jawapan dia mcm tue, aku mcm pelik. how STUPID punyer statement!!!!!! at the end apa akan berlaku pada N? kalau N ada bf xpelah jgak. kalau N tue single cmne? dari cara K aku boleh agak yg die layan N sgt2 baik n maybe mcm awek walau hakikatnya hny kwn. aku bgtau die yg die harus pilih satu. jgn tamak. kesian S also N..he replied.

" do u know the difference between betterhalf n soulmate? S is my soulmate but N is my better half. truly i dont feel that i can lose both if them....."

******************************

what is the DIFFERENCE fren???? secara cepat, aku akan ckp yg

my betterhalf = my soulmate = my en.arief.

tp dari cerita kwn aku nie. nmpak yg better half ni len maksud. n kenapa mesti die xjdkan awek die betterhalf? n knapa mesti kwn die yg betterhalf tu die xjdkan soulmate die??? aku kdg2 pelik dgn lelaki mcm nie. kenapa mesti jdkan ia dua benda dyg berlainan n lastly korg akan jd tamak n xnk kehilangan keduanya sekali. its unfair ok. unfair untuk kaum perempuan. paling kesian yg jd betterhalf itu. sbb lastly akan ditinggalkan. tp yg soulmate pun kesian sbb lelaki yg die syg a.k.a suami die tue secara senyap2 menyayangi insan lain. 

" seseorang yg sentiasa sependapat ngn aku. seronok utk berbicara. 
byk persamaan dgn aku. aku syg dia n mmg xnak khilangan die"

"seseorang yg aku sgt cinta. yg akan sentiasa dgn aku walau 
susah n senang. aku bleh mati tanpa nya"



p/s  : better half = sebahagian drpd hidup dan soulmate = jodoh rite? i dont care. aku ttp xnmpak kat mana perbezaan dia. it should be the same person!!!!


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...