CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 24, 2012

exbf getting MARRIED

minggu lepas, aku dpt invitation event kat fb. bukak2 tgok exbf #6 aku upenya da nk kahwin awal bln 6 nie. tahniah2... ikhlas ok. dlm ramai2 exbf aku, die r yg pertama aku dpt tau nk kahwin. n yg paling aku xleh blah, serius aku xda rase sedih, jeles or wut-so-ever. apa yg aku boleh ckp, aku hepi sgt2 adala. mgkin sbb hbngn ktorg dulu mcm ye-tidak je kot. yelah, aku kapel ngn die kan 3 hari jer. haha.

dlm ramai2 exbf, dgn die je kot yg aku boleh buat dek je if jmpa skrg. siap ckp aku, kau lagi. dulu rasa gk cm segan2 kan. tp skrg rase mcm zero. mungkin die pun rasa mcm aku rasa kot sbb die pun tegur aku mcm bekas kwn lama, bkn bks awek. aku anggap mcm xpernah kapel je ngn die n die pun sama r kot. mybe jgak ktog ni bermula dgn kwn so perasaan itu senang nk ubah jd kwn balik. so far, kalu jumpa tgah2 jln pun boleh senyum2 jer. oh, ya! rumah die dkt jer ngn umah aku. seberang jln jer.

apa yg penting, bende2 lame tue kite lupekan je lah kan. n bkn mustahil untuk berbaik2 n berkawan dgn bekas kekasih kan? so to ZZ.

"SELAMAT PENGANTIN BARU. SEMOGA KEKAL KE ANAK CUCU. IF AKU FREE, COMFIRM AKU AKAN DATANG KAHWIN KO NANTI"

p/s : bila aku nak khwin yer?

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...