CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 16, 2012

new update... wallet n pizza

assalamualaikum....

aku pun xtau apasal malas sgt aku nak update blog skrg..
sebab keje kah? maybe r jgak. Alhamdulillah aku dpt tmbhan kelas ag bulan nie. so, aku keje jumaat (4 jam), sabtu(4jam), ahad (2jam) n rabu (1 jam). syukur sgt. kdg2 kena tmbh lagi untuk ganti tp xpelah aku still ase aku masih byk masa free dr keje. haha. gaji skrg boleh r hmpir2 1k. syukur r kan sebelum dpt posting btol2 nie.

ok. spnjg 2 mingu aku xupdate xde pe yg special pun n aku nk ucap thanks sgt2 yg sudi singgah blog aku nie. just angah (adik pmpuan aku) balik so kbykan masa aku bersembang ngn die r. xde r bosan sgt hidup aku skrg. hee.

oh,ya! 8 april hari tu besday en.arief n aku sedih sgt2 sbb xdpt celebrate ngn die tp xpelah nk wat cmne kan. die jauh. tunggu je r die balik nanti, leh r belanja die makan. so, hari isnin lepas aku keluar ke bandar ngn angah. actually nk setelkan PTPTN yg pertukaran ujrah 1% tu. lepas setel sume aku pg Parkson. n then ternampak koleksi wallet Alain Delon. sume cntik2. ada sale lagi. then teringat yg en.arif pernah post gmbr wallet die da rosak. aku pun terus rembat satu n terus pg pos. haha.

#google

taraa....sebijik mcm tue r wallet yg aku beli kat die. harga ok la. xsmpai seratus pun. kat website tue seratus lebih. lepas tue tnya angah nk pg mkn mane. last ktorg decide nk mkn pizza. msuk jer terkejut. ade 2 pasangan  jer. kalau pizza dkt KBMALL mmg kene tunggu r bru leh tmpt duduk. kat bndr kb nie lengang giler2. bgus r kan. leh amik2 gmbr. kahhh.

see.. lengang ok! ada satu psgn romantis jer. dah kawin asenye tue. :P

my angah

mine. baju baru tue. haha. len kali kena pkai inner hitam angah ckp.
ok. next time will try.

terkejut tgok bread ni. dulu last aku mkn masih garlic bread yg tawar tue.
bile tukar cmni. best lak. even kecik xkesah r.
dulu besar pun xhbis. ni kejap jer dah tinggal 2. die bg 4 kan.

sup mcm biase. aku msti mkn separuh even aku ase sdp. habit!!

kami pilih. royal masala. ok. silap choice. patut amik chicken supreme jer mcm biase.
nk try yg baru tp tkut xsdp..haha. tah hape2 tkut. 

ok. itu jer. thanks 4 view. eh, lupe. aku dh beli spek baru. student aku ckp, aku lagi cntik pakai spek. :P :P :P. nati r upload gmbr pakai spek. bye.


0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...