CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 12, 2012

will be posting at...

salam....

lama xupdate sbb xde idea plus bz plus malas... (ada org kesah).

skrg nie tgah berdebar - debar sbb kemungkinan besar aku akan mula bekerja aka posting 23 mei nanti. Amin.
kalau dulu, asyik duk tunggulah kan.. bila nk keje ni oi..
bengang daha ku org asyik tanya apasallah budak miera tu dah lama benar kat umah..huh. buzybody!!

tp skrg, sejak KPM dah bgtau surat tawaran akan sampai bila2 masa sahaja dari skrg, xsenang duduk asenya.
mcm2 perasaan rasa, takutlah, berdebarlah, n mcm2lah..
apapun aku hrap dpt berita gembiralah nanti.
minggu lepas da dpt 2 berita sedih, so hope dpt r berita gembira lak kan. Amin sekali algi.

fyi, dah ada kwn2 cos laen dpt surat hari ni n mostly SARAWAK!!! omaigod... don wan.

tp jgn slh fhm yer. aku xnk sbh swak bkn sbb aku xsuke negeri tu. BUKANNN.
tp aku xnk sbb jauh dgn family. camne myfamily nk dtg melawat kan.
kalau dlm semenanjung, at least leh dorg dtg satu kereta kan.
tp kalau kat sana, xkn rmai2 nk dtg naik flight.
kami bkn KAYA..T_T.
so, aku berharap sgt dpt semenanjung jer.
tp kalau dah mmg rezeki aku akt sana. aku redha. mungkin adalah hikmah dlm setiap yg berlakukan.

kalau ditanya, aku mmg nak KELANTAN, TERENGGANU n KL.
y KL? y? sbb en.arief kat sana.
nanti da kawen sng kan. hahahaha. planning nmpak..:P

so, doakan aku yer kwn2.
moga aku dpt kerja n gunakan peluang ini sebaik mungkin .nytes.

new image. haha

p/s : specky n bawalsss kelip2. eh

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...