CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 24, 2012

#3 i love bb cream

ini entry ke3 berkaitan kecantikan...hehe.
aku mmg akan post bile aku dah yakin n puas hati jer.
not sponsored post sbb aku xsuke buat kerja hipokrit. #sentap
padahal xpernah dpt pun.. :p

untuk rutin harian penjagaan muka mmg aku dah gtau lam 2 entry terdahulu, iaitu aku pakai HADA LABO. xtau ape tue? search r yer... or korg leh bace entry ini n ini. klik je yer.

tp mcm biase, akan ada punyer modified dari aku.huhu. aku cerita sejarah dulu yer apa aku pakai yg hada labo jelah.

1) pencuci melembap HL + toner HL + krim HL

- then aku stop krim sbb buat muka terlalu melembap. aku pakai 2 minggu sekali jer.

2) pencuci melembap HL (pagi) + pencuci AHA + BHA HL (ptg) + toner HL + krim kunyi TIA AMELIA (malam)

- tara...aku stop dah pakai krim tu.huhu. sowi r for those yg follow aku punyer suggestion tu. lama2 aku rasa krim tue xde r elok sgt.pnat jer aku recommend kat korg.huhu. so, skrg aku pakai...

3) pencuci HL ( 2 jnis mcm atas) + toner HL + BB cream maybelline....

best.........

walaupun muka dah licin, tp org ttp kata muka aku nmpak pucat. aku peliklah... n aku perasan, mmg nmpak pucat n xbermaya.. lepas tue, usah punya usha, aku try pakai bb cream ni. first aku pakai yg sebelah kiri. mmg best. terus muka jd nmpak bertambah licin n berseri ckit. 

bile habis, aku cr kedai dah xde. aku pelik gk. then, aku beli yg belah kanan tue. so far , ok gk. aku pakai yg no 1. if no 2, xde beza ngn kulit muka. walaupun still rasa belah kanan ag best, tp yg kiri pun ok gk r...

yg nie pun recommend gk! haha. hope berkekalan lah yg nie...

p/s : aku stop tia amelia punyer krim tue bb bile aku terlupa pakai lam masa seminggu, trus muka naik jerawat. oh, no! aku xsuke produk yg bg kesan buruk bila tinggal. so, bye bye lah yer,

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...