CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 24, 2012

new 'baby' raya

assalamualaikum n selamat hari raya semua kwn2.

first of all nk mintak maaf byk2 kpd reader jik ade entry aku yg menyakitkn hati ke ape ke kan. tuk kwn2 lak, aku mintak maaf gk if ada salah silap spnjg perkenalan. nk msg sorg2 mcm xlarat kan. padahal kdkut kedit. huhu

balik raya hari tu, aku balik ngn en.arif. aku pergi KL dulu sbb nk shopping. huhu. seharian suntuk shopping, pg jlan tar, ioi mall, the mines, giant, sogo je kot. niatnya nk beli baju kurung, tudung, hanbag n kasut. tp aku terrrrrrrlebih beli r plak.nk tau aku beli ape? NETBOOK ASUS.....:)

taraaaaaaaaa.

kenapa aku beli? sbb utamanya ialah lptop yg aku guna sebelum ni dah hmpir 5 tahun tau. tp still ok wpun dah 4x format. yg pling teruk is bateri dah rosak. so, aku terpaksa guna charger utk on lptop tu amat susah r if aku bwk kat sekolah. lbih2 lagi time black out, mmg menyakitkan hati.

p/s: tp netbook ni lembap ckitlah. ada satu ag bnde yg aku beli sempena raya ni. next i story yer. 

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...