CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 8, 2012

salam penuh rindu

assalamualaikum semua reader..

cak!!! aku pun xsgka apehal tetibe sekarang aku ase cm nak up entry padahal dah nak dekat sebulan aku menghilang kan? y aku menghilang? aku pun xde specific reason. mgkin faktor usia kot. kahhh. xde lah. faktor BUZY ok. buzy. tp apesal ramai jer cikgu lain still leh up entry baru yer?? fktor minat mgkin!

apepun aku nk ucap thanks sb still ade yg dtg blog ni wpun aku xupdate pun. thanks sesangat. tinggal la jejak, cmfirm aku jejak ko balik.hehe. wpun aku xupdate tp hari2 aku bukak blog ni. cuma MALAS. XDE IDEA n mcm2 lah. bende nk sampai kan tu byk tp xdpt diluahkan. oh, knapalah aku jd cmni yer?

erm.sejak my previous entry tu, byk bende jer yg berlaku kat hidup aku tp aku xsempat nk gtau cni. aku recall jelah setakat aku ingat, so that, one day, aku pun xkan lupe apa yg akan berlaku. erm...

tanggal 24 julai bersamaan hari selasa lepas. atuk aku iaitu ayah kandung abah telah kembali ke Rahmatullah. first dpt col dalam pukul 4 pg tue aku mcm blur. bile aku bgun pukul 5.30pg utk sahur tue baru aku sedar. aku pk aku mimpi n then baru cek hp n yer, btol. n then angah gtau nk balik. aku pun gelupur ase nk blik gk.kat sekolah ase xtenteram. wpun dah gtau kat my mum yg xnk balik tp hati ase xsedap. pukul 2 ptg, mase nk punch out, aku nmpak pengetua ade dlm bilik die. n dgn rase keberanian trus, aku pg n mintak cuti.huhu. Alhamdulillah after bodek2 punya, dpt r CRk 2 hari n aku amik MC jumaat. hehe. mlm tue, kwn aku hntr stesen bas n blik bercuti for 5 days. semoga roh arwah atuk tenang di sana.

baru jer smpai felda selancar isnin pg iaitu 30julai tu. my housemate ajak lak aku balik weekend seterusnya tu iaitu 3ogos lepas. mulanya mmg aku mlas sb keje byk. tp Alhamdulillah hari jumaat tue jgak, keje setel. balik jer umah, cmpak2 brg dalam beg trus aku balik.huhu. terkejut jer sepupu aku tgok aku balik ag weekend ni.hahaha. dah r selancar - kb jauh ok! almost 8 hours.  tp ada aku kesah! tpmalangnya. mendarat jer kat umah trsu aku demam. saat aku menaip ni, aku masih sok sek2 ag. fhm??? selsema la.. bdn da xpnas. Alhamdulillah. hmpir 4 hari gk aku demam, nsb baik gk aku cuti, so leh r mkn ubat 3x sehari.heheheh.

ok. this week aku teramat bz jgak sb tetibe dpt tau form 1 ade exam gk next week. supposely bdk2 nie PBS, mane leh ade exam2 kan. tp bile ade mngejut cmni, mau gelupur aku nk ulangkaji ngn student. n paling ase bengang ag satu. pengetua lak nk berjumpa ngn semua guru secara one by one. siap buat jadual ag. bermula mggu ni tp syukur aku punyer turn kamis depan. tp byk gk bende nk prepare. dah r kne buat gune power point. mmg aku gtau hbis r pasal bdk2 pemalas yg aku mengajar. siap r korg.huhuhu

ok.lah da penat menaip. till next time if kerajinan dtg lagi. jemput tgok cikgu super duper buzy. huhuhu


p/s: gaji aku belum dpt ok!!!! n aku dah bat soalan exam bmelayu. hebat ok!!! clap2

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...