CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 20, 2012

jalan2 cuti malaysia

salam frens...

kali ni xnak pot pet pot pet pasal students dah, xde gk dorg berubah perangai kan...buat penat aku jer. ok, weekend hari tue, aku pg KL. cuti  3 hari kan. mula2 planning nk g port dickson. so, ahad bru naik KL. actually planning nk jumpe kgkwn. 4 org gitew...tp kalau dah nama manusia, biasalakan.....disebabkan sorg kwn, aku terpaksa tukar agenda. die keje ahad. adeh...masa nk tukar ke hari sabtu tu, byk kali aku tny en.arif. boleh ke b? boleh ke b? die ok jer. aku yg sebenarnya rasa xok. tp da sume ok. aku ok jer. haari sabtu tue. tgahari tue, pg kenduri kawen kawan dulu kt keratong. cepat2 aku mkn. dlm kul 1 terus pecut ke KL. katanya jnji kwn kul 5ptg kan. tup2 sorg je dtg... hangin jer aku ase. kwn yg buatkan aku cepatkan hari pun xdtg. motif?? "sori, aku kena keje gk hr nie..gnti senior" erk...aku pun mlas r. lantak korg.

my bestie ms mrsmkt dulu

hee...jubah ni mak aku beli kat butik peace.rm99.90 only..

en.arif mesti ade. xde nye aku pg KL sorg2...

esoknye... kuar jalan2 ag. aku mmg dah bengang. yela kan.. ape bende nk buat KL smpai  3 hari kan. nyesal xsudah aku. :(. xpela... so, hari ahad, ktorg pg shopping...mcm2 aku bli. sape suh bwk aku g pasaraya kan. aku mne boleh tgok saje. no way ok .no way. mesti beli jgak..terbang r duit 2 ratu. beli ape tah. ptg tue, g alamanda lak. kejap jer. phtu ktorg g tasik putrajaya. sb aku mmg nk duk relax2. 











ok. hari isnin tue. mulanya aku ingat tgahari  ni gerak balik felda ni.tp xjd. aku tumpg kwn n kwn akulak nk gerak pukul 10 mlm. so,still kne ade agenda. tgahari tue, mmg dah planning. makan sama2 ngn kwn aku n bf die. kire ber4 lah. tp disebabkan xde tujuan. masa tgh mkn, ktorg pun decide nk keluar berjalan ber4, hahahha. DOUBLE DATE u. xpenah buat keje nie. dulu ms sekolah pernah lah. tu pun dgn kwn aku yg ni jgak. n setakat dating dlm kelas r.study sama2. ber4. skrg pun buat lagi dgn kwn yg sama. jgn kawen pun sekali dah r beb.hahaha. tp xde amik gmbr. ktorg g karoke. jln2 sogo, lowyat,bb plaza. after mgrib. dinner terus n blah. en.arif hntar aku kat subang jaya. kwn tunggu c2. pkul 11 gk gerak. kul 1.30 smpai. aku tido jer lm kete.tgok2 dah smpai. terkejut giler...mmg laju r mamat ni bawak..haha k. thanks 4 reading..

2 peoples gossipping wif me:

cik nana said...

muka lebih kurang sama lah ngn bestie tu. ;)

miera pinky said...

yeke? huh u. first time ni ade org kate..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...