CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 5, 2012

wedding my uncle episod 3.

baru perasan entry ini ade lam draft. ceh. dah 2 bulan lebih paksu kawin. for those yg bru dtg, aku suggest korg tgok dulu entry malam akad nikah n majlis kat rumah pengantin prmpuan ok. klik je tulisan tu. untuk entry ni, majlis belah rumh pengantin lelaki aka rumah grandparent aku lah. tema ktorg is PINK. i loike... kain disponsor oleh my aunt.

mcm biaselah, aku xkan duk bahagian dapur.haha. nenek xkesah sb die tau aku malas xminat bhgn dapur ni. so, aku amik bhgn depan2. cek2 mknan untuk tetamu n jage2 kawasan. ceh. mcm hebat2 jer. if ade mslh, aku panggil2 jer geng 'jong kako'. tau ape? search sendiri mkne die. haha.

mkcik 'sponsor' n anak2 sedara. mkcik aku ni cikgu.

awalny aku belit2 pashmina ni. tp lama2 ase serabut n besar jer kat leher.
masuk bilik nenek n tukar.. pucat jer muka aku. tah nape?

dekat luar rumah. bju merah tu 'jong kako'. sepupu2 aku jer sume tue. 
tp knan sekali tu jer adik aku.

cak. aku da tukar tudung.hahahah.

aku n mkcik bgsu aku. tinggi die nie. tp mua pd aku.

sepupu sepapat. tema : merah + pink

tetamu da dtg mkn2...

aku n mkcik lam bilik pengntin.

mknan pengantin. semua ni mak aku masak.

adik aku n sepupu. anak pd mkcik yg sponsor td.

the pengantin...

hadiah2...mlm tue jgak ktorg bukak. best ok! aku pun beriya.

chef n msakannya..hehe

pengantin berdua jer mkn sume tue. mana hbis. so, marilah kite mkn beramai-ramai lepas tue.

hadiah mkin bertmbh dah...

see....pkcik aku memang...

dah hmpir mgrb.semua da kepenatan. yg tdo is abg aku. die smpai pun da lewat td.
die dr taiping...

seempat ag anak buah nk bergmbr ngan pengntin...

ok. itu sudahlh. hanks 4 readin.

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...