CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 3, 2012

hujung tahun yg super duper bz

salam..

last week mmg aku terrrrAMAT bz. tp slh aku jgak. planning xhingat tp sekali, penat. kwn2 yg bc entry ni, aku mintak maaf la sgt2. aku mmg xbrape layan twitter, chat box n komen2 kat fb tue. sb aku mmg bz plus xde mud. tp maen game smpat plak kan???? act, aku maen tu sbb nk release tension. tu jer satu cara utk aku keluar kjap dr keje berlambak2.

aku ingatkan last two weeks boleh r bersenang lenang sb pelajar dah xdtg. xperlu masuk kelas. aku imagine leh r berlelapk2 di dlm b.guru. sembang2.fuuuhh.. tp nehi! nehi! imagin eaku berkecai. mmg aku masuk kelas tp sb keje terlampau byk nk kne setel... tenion2

minggu lepas, mmg aku plan nk setelkan PBS.tp buku teks plak dikutip awal???so, cane? cane anak murid aku nk buat pbs kalau buku teks xde. kalau soalan ABC xpe. ni soalan yg memerlukan dorg membaca. kalau semua ade internet n buku rujukan aku xkessah sgt.tp malangnya xde. aku dah blurr kejap. tergendala keje aku satu.

then, aku plan nk setelkan pasal biasiswa rabu. termasuklah pasal penarikan balik utk pelajar meninggal, berpindah n kne buang sekolah. bie aku pg pjabat. memanjang jer boss still xsign surat. kesnya kerani kepam n lupe. ase nak mengamuk c2 jer. hari rabu aku tegas sb dah nak cuti kan. luckily hari kamis dah dpt. tetapi proble ag sbb ramai r plak bdk yg dpt biasiswa xdtg la plak...ah, sudah. blurr kali ke2. tergendaa lagi keje aku.

then, pasal klas plak. aku kan guru kelas yg pling mlas jg kelas sendiri. beri lagi kelas plg hujung kat aku. cmfirm2 aku mlas layan. dtg pun 4/20. 6/20. oh, plislah..leh x korg jgn dtg semua trus. sng keje aku??? mcm2 keje jgak kne setel pasal kelas. pasal yuran lah. pasal kedatanganlah. buku teks lah. cm nak mati ase mgu lepas. klu boleh klon, nk klon diri bebanyak. tp kannnnn....ade tp. xsemua cikgu keje byk, ade jer yg goyang kaki. ada...

biasenya mm nilah. bile jd guru baru. bujang lagi. mmg akan dihempapkan dgn pelbagai keje....oh, plis. aku xgile jawatan...!!! akulah cg biasiswa. akulah guru kelas. boleh plak aku dilantik jd s/u kelab guru lak thun dpn. oh, bgus!!! klu byk surat tertangguh thn depan. jgn salahkan aku. aku xmintak nk jd s/u ok!!!!

dah. dah hbis bebel. tinggal seminggu lagi nk uruskan sekolah ni. lpas tu xtau r dpt tenang x kat umah. dgrnye ade kursus lak dlm cuti.. :(. sape kate keje cikgu ssenang?/meh2 gnti ngn aku. sebulan pun jd lah....plisss

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...