CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 4, 2012

my bro's wedding #2 (kenduri rumah kak ipar)

Assalamualaikum..

ok. smbung entry lepas. dah bertunang n akad nikah pada 10.11.12 hari tu. so, hari ni aku nak story pasal majlis di rumah pengantin perempuan pulak iaitu pada 12.11.12. kami bertolak lepas zuhur. smpai tu,duduk rumah sewa yg sama gk. abg aku nak bersiap dulu sementara tgu green light dr pihak pegantin prmpuan. tema family kami is GREY. pengantin pakai merah n fmily belah prmpuan pun merah.

hantaran2 semua digubah khas oleh my mum ok....tema is pink + grey

aku mls nk upload satu2.

kami bwk 9 dulang hr ni: kain sembhyang, jubah, al-quran, pulut, beg + ksut, buah2an, set wangian, kain pasang n kek. 
dlm 9 hntaran tu, jubah ni jer satu-satunya yg ada air tgn aku.huhu

me + mak teh + angah.

bila penantin prmpuan dah msg ckp ok. kmi pun berjalan ramai2 pergi. aku hruslah duk barisan dpn kn. kah2. tp xde gmbr.




pengantin wif my parent


selesai makan ni. pengantin tukar baju untuk sesi potong kek plak. masa tu semua dah balik. tinggal family aku jer. seriusly rasa bengang giler tp nk wat cane kan. mak aku ckp kne tunggu smpai mjlis selesai. oh, no!

cntik r jgak pelamin kan. tp aku xsuke..hahahah

sesi memotong kek .aku upload satu jelah yer.

see... nmpak nau aku dah fedup kan. hahah. rumah org pun buat perangai. adik2 aku rilek jer.

hantaran dr belah perempuan. dorg bg 11. tp aku lupe ae.
kt cni ade tuala, sejadah, ferrero n ape tah blkg tu.

bosan nyer pasal. aku bersanding lak adik laki aku. ada aku kesah!
org kata die iras aku. ye ke?

hbis pengantin mkn. lauk byk lak xterusik. ape ag. trus adik laki aku 2 org ni mkn second round.
aku ratah udang jer.huhuhu.

buah. perfume, kemeja, kasut, n xtc. aku lupe

aku smpa intai lam bilik. 

setel sesi potong2 kek tue. berakhirlah. fuh.....

muka dah penat.jom balik. 

thanks 4 viewing. aku pilih2 je r gmbr yer. next entry kenduri rumah aku lak. bye.



2 peoples gossipping wif me:

Hnahdy said...

salam.. hana nak ambik info sikit dari entry awal pasal SPP. nanti hana krdt ke blog nie ek.. :)

miera pinky said...

ok. boleh jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...