CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 13, 2012

my bro's wedding #3 ( our house)

actually part ke3 ni yg paling xsabar2 nak tunggu. why? sbb kat rumah kami la kan..
sebelum mjlis lagi aku dah bz, yela aku kan anak ke2, harusllah au tumpang bz. tp mmg bz pun.
dr stat pembantu penggubah, penyelaras goodies, persiapan prlamin n meja mkn n etc. seriusly aku agak bz. tp satu tmpat aku xkalut is tempat sedia makannnn...hehehhe.

mg r ak xminat msak, tp xdela aku mlas sgt. why aku langsung xmasuk bhgian masak-emasak sbb dah terlaluuuuuuuuuuuuuu ramai org kg. so far, very gud. leh i ngelat.hahaha.

16 nov 2012... majlis pun brlangsung dgn sempurna n meriah. Alhamdulillah..paling best sbb..... tettt.

ni gmbr last sbenarnya, amik lwt ptg tp sbb blog aku. aku nak letak first.hehehe.
tema ktorg hr tue biru. tp aku rembat tdung hjau sbb xnak nmpak biru sgt...
knn, sepupu.ilham kiri, adik bgsu aku. azaliff
dua2 rebut aku. ok.tipu.

ni mlm sebelum mjlis, peamin tgah lam  proses.

suasana lam tengahari ms nie. sape pndai, nmpak aku. hahahah

sudut karoke pun ada.hahah. tp jauh ckit r dr kemah.buat at tepi umah jiran@sepupu aku.
aku pun turut menyumbangkan suara ok. tp ms tue dah ptg lah.
menyanyi pun sorok2 muka sb xnak org tau. bia terkejut dgr suara merdu i jer.hahaha

bile pengantin smpai, trus naik pelamin.
mak aku masa ni dah xbrape nk kemas sbb dr pg die bz kannn

cmpur2. aku pun xfhm knp aku nmpak pelik..erk..

then, lepas makan, sesi potong kek.
gmbr tgh makan xingat nk snap.
kesnya fotographer hp ni azaliff...fhm2 la kan.
gmbr dr photographer upahan lum dpt...



kek...sila makan..

truly tired. n aku pun xsempat makan ok. punyerlah bz aku. aku nier merangkap pengendali mjlis lah wpun xsangat. tukang bg goodis, tkg menjerit if lauk2 hbis. tkg angkat kusi n mcm2 la. so far.syukur, semua berjalan dgn lancar. yg paling kelakar, ade tetamu dtg n ingat aku yg kawen...adeh...xbc kad ke kak...

oh,ya! bende best yg aku ckp awal2 td is....







en. arief dtg ngn parent dia..huhu. terkejut okeyh.
so far. Alhamdulillah. everything ok wpun xplan.
tp bagus jgak.

p/s : ya kwn2. wpun aku ngn die dah hmpir 6 thun, tp aku xpernah jumpa parent die b4 nie. why? ask him...

0 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...