CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 31, 2012

my wish come true.

aku baru perasan yg awal thun hr tue aku xde buat azam pun tuk thun ni,huhu. mgkin sb aku frust kot. ape azam aku thun 2011 byk yg x tercapai.huhu. kire aku carry forward je lah yer. tp Alhamdulillah byk plak yg aku xberharap tp aku dpt thun ni. syuur sgat. 2012 akan pergi. cpt jer masa berlalu kan. umur akan naik 25 . oh, no! makin teruk r aku kne bebel suh kawen.hahaha. ok. jom aku share ape bende best yg berlaku tthun ni utk aku.

1. aku dah bergelar GURU TETAP.

-wpun menganggur setahun n byk panca roba berlaku. isu posting lambat r. dgn ade interview lagi. so, Alhamdulillah. aku dah bergelar guru bermula 23 mei 2012 lepas di smk perwira jaya. kewangan pun makin stabil. Alhamdulillah.
dlm tndas guru. huhu


2. aku sudah ade KERETA

- Actually ni bkn planning aku la. abah aku yg beriya. huhu. ikutkan hati aku lagi prefer honda jazz or toyota priusc. tp abah aku xbg. yela. aku kan bkn mahir sgt ag drive. so, aku beli myvi se jer. oh,ya! bile dah ade kete ni. aku pun da ade lesen yer. huhuhuhu. sape yg da lme fllw blog ni tau r kot prob aku. :p

DCC 3463. jmpe...agkt tgn yr. jgn hon. nat aku terkejut.

3.aku dah pkai SMARTPHONE, chewwah

-dr dulu lg aku asyik r jeles tgok org pkai fon mhal. telan air liur je r mmpu. huhuh. so, skrg bile dah kje mestilah nak kan. wpun pk berpuluh2 kli nk beli ke x. akhirnye aku pejam mata n withdraw duet n buy.. huhuhu. pdhal jle tgok kgkwn wassap, instagram sume tue. so, skrg sy dah ade hp bru. huhu.

tada...hehehe

apa ag yer? huhuuhu.nanti r aku update ag. 

2 peoples gossipping wif me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...